Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re:

PB 5976 BC написа:
    PB3408CH написа:
    абе това ХГТ като много варви да направим една гонка ама от хижа зравец през марково и които стигне пръв чешмичката след марково печели но карането ще е само на слизане
    Ще се получи интерестна гонка ... ще ми е интерестно много .... ще има напрежение и много мирис на феродо .....
    Ти освен сеир и да надъхваш до сега нищо не съм видял да правиш?А,извинявай би те няква смешна сиера

Got nos?

Коментар

Airfan колега не смесвам вървенето на кола с маисторско шофиране но за да караш кола и да казваш че си можил да се дарпаш това значи да го можиш по всякав начин понеже всеки можи да сменя скорости и на моита приятелка каде няма книжка да и дам да сменя скорости кво значи че и тя можи да се дарпа ли :D не просто за да кажиш че можиш да караш това значи ти да караш колата а не тя теб
      kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

абе стига сте се занимавал ис глупости кви са тея тапотии хижа здравец?? Краси като искаш толкова мн да се гониш със Суки има писта за тая раота намреи няква свясна кола и отиваите тама правете едно Италянско преследване и проблема е решен
        Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

на балкан е повече адреналин от колкото на писта понеже на пистата няма кои знаи каква трапка понеже на балкана ако не можиш да караш след гонката няма да имаш кола апак ако си добар шофиор колата ще ти баде в идеално састояние и шофиора сащо аз ще сам с стария кадет 1.6 75 кончета но рипкат ли рипкат всичките под капака след ремонта кадето му правих последно

Коментар

не е важно колко е барза една кола важно е как се кара

Коментар

а бух кво става аз ти загубих дирите бе

Коментар

колеги гости приемате ли за неделя

Коментар

Привет на всички съфорумци от Пловдив ! От скоро съм в града и преди броени дни се сдобих с кола ( FIAT PUNTO 1.9 JTD ) и не съм я обслужил та въпроса ми е каде в Пловдив да отида да ми сменят всичко което е за смяна ( имам ролки да сменяма още няколко неща резервоар тъмпони ) че незнам сервизите а все на кофти майстори попадам !
                  FIAT Bravo 1.9 jtd 105hp 1999g

Коментар

Re:

PB3408CH написа:
                    на балкан е повече адреналин от колкото на писта понеже на пистата няма кои знаи каква трапка понеже на балкана ако не можиш да караш след гонката няма да имаш кола апак ако си добар шофиор колата ще ти баде в идеално састояние и шофиора сащо аз ще сам с стария кадет 1.6 75 кончета но рипкат ли рипкат всичките под капака след ремонта кадето му правих последно
                    Айде отворко ,слагай парите и тръгваме планинско НАГОРЕ,да те видя колко си добър шофьор.

Got nos?

Коментар

кого е това сьстизание да доидем да гледаме за6тото ние не сме толкова бурзи.иначе можеше да се вклучим с вас.javascript:emoticon(’’)
                      jtd

Коментар

Re:

PB3408CH написа:
                        ти на писта карал ли си ???
                        Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

мен ли питаш колега.ако става дума за мен карал сум но сам на пистата аматиотски
                          jtd

Коментар

само да ве питам някои да знае тапицер ж кичука или ж коматево и ако има телифони да ми даде.благодаря предварително.javascript:emoticon(’’)javascript:emoticon(’’)javascript:emoticon(’’)
                            jtd

Коментар

ОФФФФ Щтракал ще ме смажеш с твоите гениални идеи.Кво става ве измамници живи ли сте хахаха

Коментар

italiano_ написа:
                                само да ве питам някои да знае тапицер ж кичука или ж коматево и ако има телифони да ми даде.благодаря предварително.javascript:emoticon(’’)javascript:emoticon(’’)javascript:emoticon(’’)
                                ДААА моята кола цялата е правена при него Казва се Райчо www.avtotapicerii.com

Коментар

Working...
                                X