абе това ХГТ като много варви да направим една гонка ама от хижа зравец през марково и които стигне пръв чешмичката след марково печели но карането ще е само на слизане
Ще се получи интерестна гонка ... ще ми е интерестно много .... ще има напрежение и много мирис на феродо .....
Ти освен сеир и да надъхваш до сега нищо не съм видял да правиш?А,извинявай би те няква смешна сиера
Airfan колега не смесвам вървенето на кола с маисторско шофиране но за да караш кола и да казваш че си можил да се дарпаш това значи да го можиш по всякав начин понеже всеки можи да сменя скорости и на моита приятелка каде няма книжка да и дам да сменя скорости кво значи че и тя можи да се дарпа ли :D не просто за да кажиш че можиш да караш това значи ти да караш колата а не тя теб
абе стига сте се занимавал ис глупости кви са тея тапотии хижа здравец?? Краси като искаш толкова мн да се гониш със Суки има писта за тая раота намреи няква свясна кола и отиваите тама правете едно Италянско преследване и проблема е решен
на балкан е повече адреналин от колкото на писта понеже на пистата няма кои знаи каква трапка понеже на балкана ако не можиш да караш след гонката няма да имаш кола апак ако си добар шофиор колата ще ти баде в идеално састояние и шофиора сащо аз ще сам с стария кадет 1.6 75 кончета но рипкат ли рипкат всичките под капака след ремонта кадето му правих последно
Привет на всички съфорумци от Пловдив ! От скоро съм в града и преди броени дни се сдобих с кола ( FIAT PUNTO 1.9 JTD ) и не съм я обслужил та въпроса ми е каде в Пловдив да отида да ми сменят всичко което е за смяна ( имам ролки да сменяма още няколко неща резервоар тъмпони ) че незнам сервизите а все на кофти майстори попадам !
на балкан е повече адреналин от колкото на писта понеже на пистата няма кои знаи каква трапка понеже на балкана ако не можиш да караш след гонката няма да имаш кола апак ако си добар шофиор колата ще ти баде в идеално састояние и шофиора сащо аз ще сам с стария кадет 1.6 75 кончета но рипкат ли рипкат всичките под капака след ремонта кадето му правих последно
Айде отворко ,слагай парите и тръгваме планинско НАГОРЕ,да те видя колко си добър шофьор.
само да ве питам някои да знае тапицер ж кичука или ж коматево и ако има телифони да ми даде.благодаря предварително.javascript:emoticon(’’)javascript:emoticon(’’)javascript:emoticon(’’)
само да ве питам някои да знае тапицер ж кичука или ж коматево и ако има телифони да ми даде.благодаря предварително.javascript:emoticon(’’)javascript:emoticon(’’)javascript:emoticon(’’)
Коментар