Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BUH написа:
    ... И както са казали хората "скомноста краси човека " а ГТ-то си върви ли върви :D :D :D :D :D
    GT-то е друго нещо...
    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Ръгам на 3-та къртя BMW-ta

Коментар

две мнения няма за гт то че вурви няма спор :grandpajavascript:emoticon(’’):
        jtd

Коментар

Re:

sUkI написа:
          Проблема с апп-то беше решен баш преди дръпката и колата беше в кондиция.
          Благодарение на????????
          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Re:

J T D написа:
            sUkI написа:
            Проблема с апп-то беше решен баш преди дръпката и колата беше в кондиция.
            Благодарение на????????
            Е,оправих и педала,че се беше деформирал.10х

Got nos?

Коментар

Колеги,задавам конкретен въпрос ако някой знае да пише ако може ще съм мн благодарен.Карета с полуоски от БРАВО1.6 стават ли за 1.8.Кутиите доколкото знам са различни ама за тях не знам.Благодаря предварително. :D
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                Колеги,задавам конкретен въпрос ако някой знае да пише ако може ще съм мн благодарен.Карета с полуоски от БРАВО1.6 стават ли за 1.8.Кутиите доколкото знам са различни ама за тях не знам.Благодаря предварително. :D
                И двете коли ли са с АБС???
                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

popara801 написа:
                  По склонен съм да мисля,че няма да станат!
                  Прикачени файлове
                  ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Мерси голямо за вниманието колега и жалко защото имах пазар за тях ама щом не стават ще си ги пазя евентуално за моята като се наложи.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

абе това ХГТ като много варви да направим една гонка ама от хижа зравец през марково и които стигне пръв чешмичката след марково печели но карането ще е само на слизане
                      kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

Re:

PB3408CH написа:
                        абе това ХГТ като много варви да направим една гонка ама от хижа зравец през марково и които стигне пръв чешмичката след марково печели но карането ще е само на слизане
                        Що смесваш вървене на кола с майсторско шофиране?

Коментар

е то тая калибра на ончо си е бая куца питай кфо го направих с голфа ..кфо наказание пое хахах
                          alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

Re:

PB3408CH написа:
                            Ще се получи интерестна гонка ... ще ми е интерестно много .... ще има напрежение и много мирис на феродо .....

Коментар

Re:

PB3408CH написа:
                              Печели който се върне невредим...
                              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Re:

Racer GT написа:
                                PB3408CH написа:
                                Печели който се върне невредим...
                                или жив...
                                FIAT Bravo Club Plovdiv
                                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Working...
                                X