Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ми Сукито се дарпал с една калибра на Ончо ако се сещате кадето преди идваше на италианската збирка с една алфа и сега си купил калибра и се пускали миналия ден със Сукито и стоял до него не е можал да го бие Направо съм разочарован от това ХГТ ако ме накаже така калибра 115 коня ще си подпра колата до казана :D :D :D :D
    kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

Re:

PB3408CH написа:
      абе хора разбрах че едно барзо браво хгт сас чип било 165 коня маи се пискало сас калибра 115 коня и калибрата вървяла заедно с бравото абе Суки кво стана с барзото враво :D
      Пич кой сън си сънувал? :D Че кат гледам май още не си се събудил

Коментар

niko_boev не че нещо ама аз не санувам понеже не ми остава време от жени за сан сещаш се и това ми го казаха 3-ма хора които повярваи ми няма да лажат

Коментар

Re:

niko_boev написа:
          PB3408CH написа:
          абе хора разбрах че едно барзо браво хгт сас чип било 165 коня маи се пискало сас калибра 115 коня и калибрата вървяла заедно с бравото абе Суки кво стана с барзото враво :D
          Пич кой сън си сънувал? :D Че кат гледам май още не си се събудил
          И аз го чух тва....
          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Коментар

Re:

PB3408CH написа:
              ми Сукито се дарпал с една калибра на Ончо ако се сещате кадето преди идваше на италианската збирка с една алфа и сега си купил калибра и се пускали миналия ден със Сукито и стоял до него не е можал да го бие Направо съм разочарован от това ХГТ ако ме накаже така калибра 115 коня ще си подпра колата до казана :D :D :D :D
              тц нещо неми се вярва ама ич дажеДнес се видя кои са истински фенове , нито дъжд нито мъгла ги спря.Браво на сички които бяха днес на лице
              Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Re:

PB3408CH написа:
                niko_boev не че нещо ама аз не санувам понеже не ми остава време от жени за сан сещаш се и това ми го казаха 3-ма хора които повярваи ми няма да лажат
                Кои са тия трима?Ончо,Тано и неговия приятел?Всички които бяхме?Абе пич ти наред ли си?Ако искаш слагаме пари и ти показвам показно как над 3 коли ОТНОВО ЩЕ ПАДНЕ КАЛИБРАТА!А Ончо знаеш ли какви ми ги говори след като го наказах?Как вървяло Бравото?

Got nos?

Коментар

Re:

BUH написа:
                  PB3408CH написа:
                  тц нещо неми се вярва ама ич дажеДнес се видя кои са истински фенове , нито дъжд нито мъгла ги спря.Браво на сички които бяха днес на лице
                  Ital fans :D Ние с Наката седяхме до края и ни наградиха с награда - ФЕРВЕКС стоп колд :D (бяхме супер мокри)Сега се пребираме и ще качвам снимки
                  Grande Punto 1.3 75 hp
                  Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Re:

BUH написа:
                    PB3408CH написа:
                    тц нещо неми се вярва ама ич даже
                    На някой инфото май е грешно ама.... Иначе евала на колегите които бяха на Италфеста!!!Нищо неможе да ви спре еи....
                    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Re:

някой пуска слухове за да вкарва интриги ама кой е той не знам
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Айде колеги Фиат Браво Клуб Пловдив се събира от 17:30ч. до 18:00ч на паркинга на Братската могила .... и след като се съберем тръгваме към стадиона .... айде айде не се услушвайте .....

Коментар

ебе суки ни спомни си кои са били там настарта сте били заедно посли малко си го драпнал и вече на 3-та ти е стоял до задница ако вървеше толкова колкото казваш ти трябва да го биеш с много а не да ти стои до задната броня

Коментар

Re:

PB3408CH написа:
                            ебе суки ни спомни си кои са били там настарта сте били заедно посли малко си го драпнал и вече на 3-та ти е стоял до задница ако вървеше толкова колкото казваш ти трябва да го биеш с много а не да ти стои до задната броня
                            Колега ти там ли си бил?На финала ли седеше, че си го видял в тъмницата как му е седял на бронята :D

Коментар

Re:

PB3408CH написа:
                              Ха-ха,
                              стоял до него не е можал да го бие
                              последно измисли си версия и пиши.Калибрата падна с МНОГО,кви са тия глупости на гъза ми стоял,наравно пък после сме вървяли наравно само на чертата бяхме мога да ти кажа,тази вечер ви чакам да се обадите,пригответе си парички и да има показно после да няма врели некипели както сега.Сега се обади на Тано(той беше на дръпката),и му обясних какви ги дрънкате.Думите му бяха : "Тея луди ли са?""Няма такова нещо""Глупости" и т.н. правете си изводи И вместо да пълним темата със спам,обаждате ми се приготвяте си паричките и аз ви ги взимам

Got nos?

Коментар

Калибра 115 да върви така с Бравото - абе Вие наред ли сте? Само за сверка ще кажа,че Ванката бие Астра 1.8 ГСИ с може би 3-4 коли.Само на старта и прави 1 кола.Аз се возих в Бравото.Пък и понятието на задната броня е много общо и разтегливо!
                                <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
                                Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

Working...
                                X