ми Сукито се дарпал с една калибра на Ончо ако се сещате кадето преди идваше на италианската збирка с една алфа и сега си купил калибра и се пускали миналия ден със Сукито и стоял до него не е можал да го бие Направо съм разочарован от това ХГТ ако ме накаже така калибра 115 коня ще си подпра колата до казана :D :D :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ми Сукито се дарпал с една калибра на Ончо ако се сещате кадето преди идваше на италианската збирка с една алфа и сега си купил калибра и се пускали миналия ден със Сукито и стоял до него не е можал да го бие Направо съм разочарован от това ХГТ ако ме накаже така калибра 115 коня ще си подпра колата до казана :D :D :D :Dkara fiat bravo na maslooooo
-
Re:
niko_boev написа:PB3408CH написа:абе хора разбрах че едно барзо браво хгт сас чип било 165 коня маи се пискало сас калибра 115 коня и калибрата вървяла заедно с бравото абе Суки кво стана с барзото враво :DFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Re:
PB3408CH написа:ми Сукито се дарпал с една калибра на Ончо ако се сещате кадето преди идваше на италианската збирка с една алфа и сега си купил калибра и се пускали миналия ден със Сукито и стоял до него не е можал да го бие Направо съм разочарован от това ХГТ ако ме накаже така калибра 115 коня ще си подпра колата до казана :D :D :D :DHonda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
Re:
PB3408CH написа:niko_boev не че нещо ама аз не санувам понеже не ми остава време от жени за сан сещаш се и това ми го казаха 3-ма хора които повярваи ми няма да лажат
Got nos?
Коментар
-
Re:
BUH написа:PB3408CH написа:ми Сукито се дарпал с една калибра на Ончо ако се сещате кадето преди идваше на италианската збирка с една алфа и сега си купил калибра и се пускали миналия ден със Сукито и стоял до него не е можал да го бие Направо съм разочарован от това ХГТ ако ме накаже така калибра 115 коня ще си подпра колата до казана :D :D :D :DGrande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
Re:
BUH написа:PB3408CH написа:ми Сукито се дарпал с една калибра на Ончо ако се сещате кадето преди идваше на италианската збирка с една алфа и сега си купил калибра и се пускали миналия ден със Сукито и стоял до него не е можал да го бие Направо съм разочарован от това ХГТ ако ме накаже така калибра 115 коня ще си подпра колата до казана :D :D :D :DFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Re:
PB3408CH написа:ебе суки ни спомни си кои са били там настарта сте били заедно посли малко си го драпнал и вече на 3-та ти е стоял до задница ако вървеше толкова колкото казваш ти трябва да го биеш с много а не да ти стои до задната броня
Коментар
-
Re:
PB3408CH написа:ебе суки ни спомни си кои са били там настарта сте били заедно посли малко си го драпнал и вече на 3-та ти е стоял до задница ако вървеше толкова колкото казваш ти трябва да го биеш с много а не да ти стои до задната бронястоял до него не е можал да го бие
Got nos?
Коментар
-
Калибра 115 да върви така с Бравото - абе Вие наред ли сте? Само за сверка ще кажа,че Ванката бие Астра 1.8 ГСИ с може би 3-4 коли.Само на старта и прави 1 кола.Аз се возих в Бравото.Пък и понятието на задната броня е много общо и разтегливо!<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар