Искам да благодаря на нашия колега Гошо Баланса, за помоща ..... аааа и за шлайфа ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Airfan написа:Atanas71 написа:Airfan написа:Плана е да се съберем в 6:30 на Векта-та и от там ще решим къде ще са спирките за пиш и изчакване. Шела не го знам къде е, ама предпоагам е на разклона, където се събират пътя от Карлово и този от Баня. Така като гледам, на нас ще ни отнеме около час да пристигнем, тъй че сигурно около 7:45 - 8:00 ще сме там. Ще пуснем СМС като потеглим от Пловдив. Аз съм на телефон 0896718779 - Жоро.
Коментар
-
sasho_izgrev написа:Airfan написа:Atanas71 написа:Airfan написа:Плана е да се съберем в 6:30 на Векта-та и от там ще решим къде ще са спирките за пиш и изчакване. Шела не го знам къде е, ама предпоагам е на разклона, където се събират пътя от Карлово и този от Баня. Така като гледам, на нас ще ни отнеме около час да пристигнем, тъй че сигурно около 7:45 - 8:00 ще сме там. Ще пуснем СМС като потеглим от Пловдив. Аз съм на телефон 0896718779 - Жоро.
Коментар
-
Airfan написа:sasho_izgrev написа:Airfan написа:Atanas71 написа:Airfan написа:Плана е да се съберем в 6:30 на Векта-та и от там ще решим къде ще са спирките за пиш и изчакване. Шела не го знам къде е, ама предпоагам е на разклона, където се събират пътя от Карлово и този от Баня. Така като гледам, на нас ще ни отнеме около час да пристигнем, тъй че сигурно около 7:45 - 8:00 ще сме там. Ще пуснем СМС като потеглим от Пловдив. Аз съм на телефон 0896718779 - Жоро.Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
Shadowandust написа:Airfan написа:sasho_izgrev написа:Airfan написа:Atanas71 написа:Airfan написа:Плана е да се съберем в 6:30 на Векта-та и от там ще решим къде ще са спирките за пиш и изчакване. Шела не го знам къде е, ама предпоагам е на разклона, където се събират пътя от Карлово и този от Баня. Така като гледам, на нас ще ни отнеме около час да пристигнем, тъй че сигурно около 7:45 - 8:00 ще сме там. Ще пуснем СМС като потеглим от Пловдив. Аз съм на телефон 0896718779 - Жоро.
Коментар
-
Airfan написа:sasho_izgrev написа:Airfan написа:Atanas71 написа:Airfan написа:Плана е да се съберем в 6:30 на Векта-та и от там ще решим къде ще са спирките за пиш и изчакване. Шела не го знам къде е, ама предпоагам е на разклона, където се събират пътя от Карлово и този от Баня. Така като гледам, на нас ще ни отнеме около час да пристигнем, тъй че сигурно около 7:45 - 8:00 ще сме там. Ще пуснем СМС като потеглим от Пловдив. Аз съм на телефон 0896718779 - Жоро.jtd
Коментар
-
Re:
staik написа:PB3408CH написа:абе хора разбрах че едно барзо браво хгт сас чип било 165 коня маи се пискало сас калибра 115 коня и калибрата вървяла заедно с бравото абе Суки кво стана с барзото враво :DFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Re:
Racer GT написа:staik написа:PB3408CH написа:абе хора разбрах че едно барзо браво хгт сас чип било 165 коня маи се пискало сас калибра 115 коня и калибрата вървяла заедно с бравото абе Суки кво стана с барзото враво :DFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар