Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

алооооооооо най-барзото 1.6 щеше да се обаждаш рефлексите са ти толкова бавни колкото и колатаАЙДЕ НЕМА НУЖДА ЗАБРАВИХ ЧЕ СИ "АБАРТ"SORRY НО ПАК СИ ОСТАВАШ БАВНИЧЪК

Коментар

Racer GT написа:
      staik написа:
      Racer GT написа:
      staik написа:
      Racer GT написа:
      Абе staik така ли сме вече?Минаваш покрай мене и не се обаждаш....или пак не си ме видял....
      хахаха аз имам малко проблем с очите :D ако е било с колата пускай яко дългите :D или бибкай сори
      колко още бе братле...???? колко..??? и да бибкам нема полза... ша си зимам от влак клаксон....
      Другия път ти давам идея :D слез бии ми два шамара и ще се начуа да гледам :D
      То неможем да те видя....камоли да те настигна....с тая ракета... Глобен си кафе в неделя да знаеш!!!
      Ако дойдеш в събота към кафето ще има и кола :D Помисли си
      Grande Punto 1.3 75 hp
      Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

velevvalentin написа:
        алооооооооо най-барзото 1.6 щеше да се обаждаш рефлексите са ти толкова бавни колкото и колатаАЙДЕ НЕМА НУЖДА ЗАБРАВИХ ЧЕ СИ "АБАРТ"SORRY НО ПАК СИ ОСТАВАШ БАВНИЧЪК
        Вальо несериозник,събота след италфеста ще има яко Иначе в 6:00 се събират алфистите,аз ще ходя с тях,тъй като ми е по-приятно в тяхната компания

Got nos?

Коментар

Моля да бъда извинен ,поста ми беше премахнатЖоре(Airfan) прав си не се съобразих
          Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

3.Shadowandust-6.30 съм на лице.
            Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Колеги ще минете ли през Карлово или директно след Баня завивате и към Калофер. Ако няма да минавате през Карлово да се чакаме на Шел до с. Васил Левски за да "вплътним редиците" :D Телефон за евентоална връзка с мен при изчакване на Шел-а 0897736748 Атанас От тук тръгваме 12-14 автомобила :D
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                Колеги ще минете ли през Карлово или директно след Баня завивате и към Калофер. Ако няма да минавате през Карлово да се чакаме на Шел до с. Васил Левски за да "вплътним редиците" :D Телефон за евентоална връзка с мен при изчакване на Шел-а 0897736748 Атанас От тук тръгваме 12-14 автомобила :D
                По план ще свърнем към Калофер.

Коментар

Airfan написа:
                  Atanas71 написа:
                  Ок проблем ли е да изчакате примерно на Шела , може и ние да сме преди вас там . Все пак ако не е проблем звъни ми един телефон да знам каде е вашата група. Максимум 8.10ч. сме на Шел
                  Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Много ще е готино ако се включите и вие в колоната! Дано и ние да сме толкова внушителна група,колкото вашата: "... забравихме колегата веднага го включвам Confused 4 Браво-та , 4 Мареи 3 Брава 1 Ланча Либра 1 Алфа 1 Фиат Купе 1 Фиат стило и още поне 10-15 които не са сигурни ... " Хихи ще е много яко.Само да питам още нещо...ей така за лафа: при такива организирани автопоходи с голям брой участници не е ли необходим екскорт?!
                    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                    http://www.keepfighting.ms

Коментар

Atanas71 написа:
                      Airfan написа:
                      Atanas71 написа:
                      Ок проблем ли е да изчакате примерно на Шела , може и ние да сме преди вас там . Все пак ако не е проблем звъни ми един телефон да знам каде е вашата група. Максимум 8.10ч. сме на Шел
                      Колега на Шела е добре да се чакаме,който е първи да чака другите.
                      Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Еърфана ,имали верно план или си караме ей така за здраве до Междени? Имам предвид някакви точно определени спирки по маршрута, фас или пиш почивки демек?!
                        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                        http://www.keepfighting.ms

Коментар

Shadowandust написа:
                          Atanas71 написа:
                          Airfan написа:
                          Atanas71 написа:
                          Колега на Шела е добре да се чакаме,който е първи да чака другите.
                          Ок дал съм телефон за връзка , достатъчно е и само "стрела" за да разбера че сте вече на мястото. Запиши ми телефона

Коментар

Плана е да се съберем в 6:30 на Векта-та и от там ще решим къде ще са спирките за пиш и изчакване. Шела не го знам къде е, ама предпоагам е на разклона, където се събират пътя от Карлово и този от Баня. Така като гледам, на нас ще ни отнеме около час да пристигнем, тъй че сигурно около 7:45 - 8:00 ще сме там. Ще пуснем СМС като потеглим от Пловдив. Аз съм на телефон 0896718779 - Жоро.

Коментар

Airfan написа:
                              Плана е да се съберем в 6:30 на Векта-та и от там ще решим къде ще са спирките за пиш и изчакване. Шела не го знам къде е, ама предпоагам е на разклона, където се събират пътя от Карлово и този от Баня. Така като гледам, на нас ще ни отнеме около час да пристигнем, тъй че сигурно около 7:45 - 8:00 ще сме там. Ще пуснем СМС като потеглим от Пловдив. Аз съм на телефон 0896718779 - Жоро.
                              Ок , пътя е точно същия кадето се събират от Карлово и от Баня точно там е ШЕЛ. Ще се чуем тогава , ако може като стигнете Баня да звънете да тръгваме и ние.

Коментар

Atanas71 написа:
                                Airfan написа:
                                Ок , пътя е точно същия кадето се събират от Карлово и от Баня точно там е ШЕЛ. Ще се чуем тогава , ако може като стигнете Баня да звънете да тръгваме и ние.
                                Ще!

Коментар

Working...
                                X