алооооооооо най-барзото 1.6 щеше да се обаждаш рефлексите са ти толкова бавни колкото и колатаАЙДЕ НЕМА НУЖДА ЗАБРАВИХ ЧЕ СИ "АБАРТ"SORRY НО ПАК СИ ОСТАВАШ БАВНИЧЪК
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Racer GT написа:staik написа:Racer GT написа:staik написа:Racer GT написа:Абе staik така ли сме вече?Минаваш покрай мене и не се обаждаш....или пак не си ме видял....Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
velevvalentin написа:алооооооооо най-барзото 1.6 щеше да се обаждаш рефлексите са ти толкова бавни колкото и колатаАЙДЕ НЕМА НУЖДА ЗАБРАВИХ ЧЕ СИ "АБАРТ"SORRY НО ПАК СИ ОСТАВАШ БАВНИЧЪК
Got nos?
Коментар
-
Колеги ще минете ли през Карлово или директно след Баня завивате и към Калофер. Ако няма да минавате през Карлово да се чакаме на Шел до с. Васил Левски за да "вплътним редиците" :D Телефон за евентоална връзка с мен при изчакване на Шел-а 0897736748 Атанас От тук тръгваме 12-14 автомобила :DФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Колеги ще минете ли през Карлово или директно след Баня завивате и към Калофер. Ако няма да минавате през Карлово да се чакаме на Шел до с. Васил Левски за да "вплътним редиците" :D Телефон за евентоална връзка с мен при изчакване на Шел-а 0897736748 Атанас От тук тръгваме 12-14 автомобила :D
Коментар
-
Airfan написа:Atanas71 написа:Колеги ще минете ли през Карлово или директно след Баня завивате и към Калофер. Ако няма да минавате през Карлово да се чакаме на Шел до с. Васил Левски за да "вплътним редиците" :D Телефон за евентоална връзка с мен при изчакване на Шел-а 0897736748 Атанас От тук тръгваме 12-14 автомобила :DФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Много ще е готино ако се включите и вие в колоната! Дано и ние да сме толкова внушителна група,колкото вашата: "... забравихме колегата веднага го включвам Confused 4 Браво-та , 4 Мареи 3 Брава 1 Ланча Либра 1 Алфа 1 Фиат Купе 1 Фиат стило и още поне 10-15 които не са сигурни ... " Хихи ще е много яко.Само да питам още нещо...ей така за лафа: при такива организирани автопоходи с голям брой участници не е ли необходим екскорт?!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Atanas71 написа:Airfan написа:Atanas71 написа:Колеги ще минете ли през Карлово или директно след Баня завивате и към Калофер. Ако няма да минавате през Карлово да се чакаме на Шел до с. Васил Левски за да "вплътним редиците" :D Телефон за евентоална връзка с мен при изчакване на Шел-а 0897736748 Атанас От тук тръгваме 12-14 автомобила :DFiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
Еърфана ,имали верно план или си караме ей така за здраве до Междени? Имам предвид някакви точно определени спирки по маршрута, фас или пиш почивки демек?!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Shadowandust написа:Atanas71 написа:Airfan написа:Atanas71 написа:Колеги ще минете ли през Карлово или директно след Баня завивате и към Калофер. Ако няма да минавате през Карлово да се чакаме на Шел до с. Васил Левски за да "вплътним редиците" :D Телефон за евентоална връзка с мен при изчакване на Шел-а 0897736748 Атанас От тук тръгваме 12-14 автомобила :DФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Плана е да се съберем в 6:30 на Векта-та и от там ще решим къде ще са спирките за пиш и изчакване. Шела не го знам къде е, ама предпоагам е на разклона, където се събират пътя от Карлово и този от Баня. Така като гледам, на нас ще ни отнеме около час да пристигнем, тъй че сигурно около 7:45 - 8:00 ще сме там. Ще пуснем СМС като потеглим от Пловдив. Аз съм на телефон 0896718779 - Жоро.
Коментар
-
Airfan написа:Плана е да се съберем в 6:30 на Векта-та и от там ще решим къде ще са спирките за пиш и изчакване. Шела не го знам къде е, ама предпоагам е на разклона, където се събират пътя от Карлово и този от Баня. Така като гледам, на нас ще ни отнеме около час да пристигнем, тъй че сигурно около 7:45 - 8:00 ще сме там. Ще пуснем СМС като потеглим от Пловдив. Аз съм на телефон 0896718779 - Жоро.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Airfan написа:Плана е да се съберем в 6:30 на Векта-та и от там ще решим къде ще са спирките за пиш и изчакване. Шела не го знам къде е, ама предпоагам е на разклона, където се събират пътя от Карлово и този от Баня. Така като гледам, на нас ще ни отнеме около час да пристигнем, тъй че сигурно около 7:45 - 8:00 ще сме там. Ще пуснем СМС като потеглим от Пловдив. Аз съм на телефон 0896718779 - Жоро.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар