Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

staik написа:
    Racer GT написа:
    Абе staik така ли сме вече?Минаваш покрай мене и не се обаждаш....или пак не си ме видял....
    хахаха аз имам малко проблем с очите :D ако е било с колата пускай яко дългите :D или бибкай сори
    колко още бе братле...???? колко..??? и да бибкам нема полза... ша си зимам от влак клаксон....
    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

И са кои са сериозните, които ще идват в събота последно?1. Airfan.

Коментар

Racer GT написа:
        staik написа:
        Racer GT написа:
        Абе staik така ли сме вече?Минаваш покрай мене и не се обаждаш....или пак не си ме видял....
        хахаха аз имам малко проблем с очите :D ако е било с колата пускай яко дългите :D или бибкай сори
        колко още бе братле...???? колко..??? и да бибкам нема полза... ша си зимам от влак клаксон....
        Другия път ти давам идея :D слез бии ми два шамара и ще се начуа да гледам :D
        Grande Punto 1.3 75 hp
        Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Airfan написа:
          И са кои са сериозните, които ще идват в събота последно?1. Airfan.
          2. sasho_izgrev

Коментар

:D
            Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Нещо на мен ми се губи или бъркам нещо?!
              meril написа:
              Jimy написа:
              Дали е ясна организацията на пловдивската група за пътуването към Междени??? Случайно да сте отделили време да го обсъдите на срещата? Точен час за сборен пункт; водеща кола с шофьор снабден примерно с ГПС или къдърен "навигатор"; междинни спирки за почивка и събиране на "пилците",изостаналите и тн.
              Обсъдихме го. В 6.30 на бензиностанция Векта.Кафе и се тръгва
              Сега пък след срещата в Итали на: "...прелеза на бул. "6-ти септември" в 6:00..."Добре че нямаме още срещи до събота...та така. Последно да питам: къде е сборният пункт?
              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
              http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
                meril написа:
                Jimy написа:
                Дали е ясна организацията на пловдивската група за пътуването към Междени??? Случайно да сте отделили време да го обсъдите на срещата? Точен час за сборен пункт; водеща кола с шофьор снабден примерно с ГПС или къдърен "навигатор"; междинни спирки за почивка и събиране на "пилците",изостаналите и тн.
                Сега пък след срещата в Итали на: "...прелеза на бул. "6-ти септември" в 6:00..."Добре че нямаме още срещи до събота...та така. Последно да питам: къде е сборният пункт?
                то срещи в Итали има всяка стряда ама кои да се сети да доиде...неска никои не пристваше от фиат отбора освен мене и аз това съм се разбрах с алфа групата
                Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
                  Jimy написа:
                  meril написа:
                  Jimy написа:
                  то срещи в Итали има всяка стряда ама кои да се сети да доиде...неска никои не пристваше от фиат отбора освен мене и аз това съм се разбрах с алфа групата
                  А ти присъства ли на Фиат срещата в неделя? А прочете ли, че вече има организация? Сега с твоето мнение ще настане хаос и всеки ще се чуди в 6 ли да ходи или в 6:30. Не постъпваш правилно, според мен.

Коментар

staik написа:
                    Racer GT написа:
                    staik написа:
                    Racer GT написа:
                    Другия път ти давам идея :D слез бии ми два шамара и ще се начуа да гледам :D
                    То неможем да те видя....камоли да те настигна....с тая ракета... Глобен си кафе в неделя да знаеш!!!
                    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                      То неможем да те видя....камоли да те настигна....с тая ракета... Глобен си кафе в неделя да знаеш!!!
                      Ти в събота няма ли да идваш бе, сериозния?

Коментар

еми да бях в неделя ,но за да няма излишни разправии си стоя при алфите снощи като видях че само двама сте изявили желания да пътувате към феста ,писах за да се присаедините към другата група
                        Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
                          еми да бях в неделя ,но за да няма излишни разправии си стоя при алфите снощи като видях че само двама сте изявили желания да пътувате към феста ,писах за да се присаедините към другата група
                          Незнам какви разправии стават, ама може да обясниш. Ако беше дошъл, щеше да разбереш, че там имаше хора, които не пишат тук и пак ще идват. Там на място се разбрахме с няколко човека за 6:30. Пускайки тук нов час, ти преебаваш онези хора. Да заповядат алфистите в 6:30 на Векта ако искат.Фиат форум - Пловдив се събира в събота 6:30 на метанстанция Векта.

Коментар

Малий бат Жоро как се е разлютил! Но е право момчето ,ето и аз се обърках. Истината е, че алфистите се сабират на едно място, а тези с фичките на друго. Сега топката е връцете на ланча феновете... Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 !Няма нужда да се караме или да спорим излишно! Мисля си ,че така е даже по-добре, защото при по-голяма колона от коли СТАВА ОПАСНО!!! А така ще има организирани две или три колони и ще сме "по-мобилни". Нищо не пречи да си разменим по някой телефон и точно преди Междени всички фенове на италианки от ПЛОВДИВ да се изчакаме и да навлезем респектиращо...ако искате де?! Поздрави и без дразги колеги...всичко трябва да е купон и за густу ,щото иначе няма смисъл!
                            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                            http://www.keepfighting.ms

Коментар

Airfan написа:
                              Racer GT написа:
                              Ти в събота няма ли да идваш бе, сериозния?
                              На работа съм,ако мога да се освободя ше дойда...но за сега още немога да кажа.

Коментар

Jimy написа:
                                Малий бат Жоро как се е разлютил! Но е право момчето ,ето и аз се обърках. Истината е, че алфистите се сабират на едно място, а тези с фичките на друго. Сега топката е връцете на ланча феновете... Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 !Няма нужда да се караме или да спорим излишно! Мисля си ,че така е даже по-добре, защото при по-голяма колона от коли СТАВА ОПАСНО!!! А така ще има организирани две или три колони и ще сме "по-мобилни". Нищо не пречи да си разменим по някой телефон и точно преди Междени всички фенове на италианки от ПЛОВДИВ да се изчакаме и да навлезем респектиращо...ако искате де?! Поздрави и без дразги колеги...всичко трябва да е купон и за густу ,щото иначе няма смисъл!
                                Не, не съм се ядосал, но се получава разнобой в местата и часовете, което ще доведе до объркване.

Коментар

Working...
                                X