Сега пичове а вече и пички ако искате през Шипка и минавате през Карлово,да се чакаме на изхода от Казанлък към Шипка в някакъв определен от вас час,а ако дойдете през Стара Загора ще ви чакаме в 07:30 на бензиностанция ОК.Това е на изхода от Стара Загора за Казанлък.Айде с пожелания да се срещнем и да пътуваме в колона. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Meril
Ето ме Няма да мога да дойда в събота,сина ми ще си идва и няма как просто.Но в Неделя ще съм на линия за сбирката.
Коментар
-
Meril
Между другото в четвъртък ще пътувам за София,ако някой има някакви поръчки или нещо за носене/взимане/ да казва
Коментар
-
Meril
Коментар
-
meril написа:Много смешно Опитвам се да бъда полезна,но естествено,че ще се намери някой,който да се изявиFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
PB 5976 BC написа:meril написа:Ето ме Няма да мога да дойда в събота,сина ми ще си идва и няма как просто.Но в Неделя ще съм на линия за сбирката.
Коментар
-
Racer GT написа:meril написа:Много смешно Опитвам се да бъда полезна,но естествено,че ще се намери някой,който да се изявиGrande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
Абе staik така ли сме вече?Минаваш покрай мене и не се обаждаш....или пак не си ме видял....Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Meril
Реклама
Collapse
Коментар