Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сега пичове а вече и пички ако искате през Шипка и минавате през Карлово,да се чакаме на изхода от Казанлък към Шипка в някакъв определен от вас час,а ако дойдете през Стара Загора ще ви чакаме в 07:30 на бензиностанция ОК.Това е на изхода от Стара Загора за Казанлък.Айде с пожелания да се срещнем и да пътуваме в колона. :D
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ето ме Няма да мога да дойда в събота,сина ми ще си идва и няма как просто.Но в Неделя ще съм на линия за сбирката.

Коментар

Между другото в четвъртък ще пътувам за София,ако някой има някакви поръчки или нещо за носене/взимане/ да казва

Коментар

Ако може да ми вземеш 2-3 черни сака там на жълтите павета ще ги доставят :D
          Grande Punto 1.3 75 hp
          Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Много смешно Опитвам се да бъда полезна,но естествено,че ще се намери някой,който да се изяви

Коментар

meril написа:
              Много смешно Опитвам се да бъда полезна,но естествено,че ще се намери някой,който да се изяви
              не се връзвай на всичко....staik се базика нещо... Пък и нали беха сладури сички....
              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Аре не се мазни ве!!!

Коментар

meril написа:
                  Ето ме Няма да мога да дойда в събота,сина ми ще си идва и няма как просто.Но в Неделя ще съм на линия за сбирката.
                  Тази неделя и аз ще дойда .... да се запозная с колежката ..., миналата пропуснах за което се извинявам!

Коментар

PB 5976 BC написа:
                    meril написа:
                    Тази неделя и аз ще дойда .... да се запозная с колежката ..., миналата пропуснах за което се извинявам!
                    Ти трябва за италфеста да се извиниш ако питаш мен.

Коментар

Racer GT написа:
                      meril написа:
                      не се връзвай на всичко....staik се базика нещо... Пък и нали беха сладури сички....
                      Колегата знае много добре :D Май вече всички сме сладури без Staik :D:DА пък днеска видях най-бързото 1.6 браво до пешиходния мост, но Тишо не го видях :DПС: Бях на панаира днес и мисля , че е време да сменяме с новите БРАВО/ ПУНТО :D Какво ще кажете :D
                      Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Абе staik така ли сме вече?Минаваш покрай мене и не се обаждаш....или пак не си ме видял....
                        Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                        KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                        Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Abarth_sx написа:
                          Аре не се мазни ве!!!
                          хаха и аз тва им разправям ама....В неделя ще донеса на всички по една салфетка да се обършат,че се побъркаха,ай по спокойно
                          FIAT Bravo Club Plovdiv
                          Con Asistencia di Veloce

Коментар

колешке ако нещо имаш място вземи поедно софииско кафе :D :D базикче
                            kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

Няма как да Ви го крепя :P :P :P

Коментар

Racer GT написа:
                                Абе staik така ли сме вече?Минаваш покрай мене и не се обаждаш....или пак не си ме видял....
                                хахаха аз имам малко проблем с очите :D ако е било с колата пускай яко дългите :D или бибкай сори
                                Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Working...
                                X