Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

абе хора вие не спите за да пишете бе наи вече сам забелязал новата колежка :D :D тя не спи и не излиза от форума :P :P :P
    kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

Re:

PB3408CH написа:
      tqnka да не стане като последния пат доиде за малко и аи аз се чупа :D :D
      аз имах извинителна причина...днеска ще съм титуляр
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Ха...нали в 18ч зад стадиона?

Коментар

Re:

PB3408CH написа:
          абе хора вие не спите за да пишете бе наи вече сам забелязал новата колежка :D :D тя не спи и не излиза от форума :P :P :P
          Много си наблюдателен колега

Коментар

добро утро райцари

Коментар

Tqnkata написа:
              днес 17.30ч.,паркинга на братската могила само за Фиат Браво Клуб Пловдив!Ще очаквам силно присъствие днес гледайте всички да сте на линия!часът и мястото на срещатата са известни....
              Кво каже началника ще слушаме че.... Там сме,аз ще доведа и една комшиика с мене.....
              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

в 17.30 на паркинга на братската могила всяка неделя се събераме само Бравота и към 18:00 се нареждаме в една колонка и най демонстративно се паркираме на полигона.Така създаваме впечатление за единност и бройка
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Дам разбрах Там съм

Коментар

и пропуснах да кажа всички с измити коли,че Иван ще ви глобява по 10 лв до скоро....Тянката - аут!!
                    FIAT Bravo Club Plovdiv
                    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                      и пропуснах да кажа всички с измити коли,че Иван ще ви глобява по 10 лв до скоро....Тянката - аут!!
                      няма да идвам тогава нямам пари да плащам глоби Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Всички сте сладури)))

Коментар

олеи нeдеи че ще се изчервя :D :D

Коментар

Искам да се извиня за отсъствието ми както и на колегите Иван и Краси защото цял следобяд се занимавахме с моята кола.Омазахме с до ушите ама пък сменихме:носачи,кормилни накраиници и биалетки.Това са приятели,макар и заети отделиха от времето си.!!!Мерси братлета свършихме хубава работа!!!Почерпката е от мен!!!!
                            Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                            KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                            Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

е как нали си колегата Racer GT за теб и гол в банята влизам :D :D :D

Коментар

Моля колега, за теб винаги .... нали знаеш ......

Коментар

Working...
                                X