Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

незнам още нищо не се говори за итал феста
    kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

Има цели 2 седмици, какво да се говори - рано е.

Коментар

Аз съм на линия за 3-ти,остава само да се дооточним,но има време!
        Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

и аз съм там
          Grande Punto 1.3 75 hp
          Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Колеги знам че не е тук мястото,но да питам бензинова помпа от браво 2.0 16в става ли за браво 1.6.Благодаря ви предварително
            Фиат Браво 1.6 16V 103к.с. (на газ)
            Fiat Bravo 1.4 T Jet 120 bhp

Коментар

bravo2790 написа:
              Колеги знам че не е тук мястото,но да питам бензинова помпа от браво 2.0 16в става ли за браво 1.6.Благодаря ви предварително
              не няма да стане освен ако не я побългаряваш нещоstaik да беше казал по рано
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Ами щото ми се вижда че са еднакви на размер,разликата е в кошниците.Ами ако стане ще е супер.Айде със здраве
                Фиат Браво 1.6 16V 103к.с. (на газ)
                Fiat Bravo 1.4 T Jet 120 bhp

Коментар

bravo2790 написа:
                  Ами щото ми се вижда че са еднакви на размер,разликата е в кошниците.Ами ако стане ще е супер.Айде със здраве
                  пробвай да видиш може и да я нагодиш някъкси
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

....

Аз като един нов потребител,да питам събирате ли се още? Прочетох,че има майстор за фарове,дали имам шанс да обърне внимание и на мен

Коментар

Re: ....

meril написа:
                      Аз като един нов потребител,да питам събирате ли се още? Прочетох,че има майстор за фарове,дали имам шанс да обърне внимание и на мен
                      всяка неделя от 18:00 на гърба на стадион 9-ти септември

Коментар

.....

Благодаря

Коментар

Колегата Иван е по тази част много е известен и добър в тази област, само назови думата Abarth и той ще се появи той един от нас бързите Бравота.Кво става колежки да не ме забравихте нещо тук съм продалжавам да разплаквам майки и деца по Пловдивските улици със сивата Машина.

Коментар

Abarth_sx написа:
                            Колегата Иван е по тази част много е известен и добър в тази област, само назови думата Abarth и той ще се появи той един от нас бързите Бравота.Кво става колежки да не ме забравихте нещо тук съм продалжавам да разплаквам майки и деца по Пловдивските улици със сивата Машина.
                            колежки..... "Обаркал си реиса пич!!!! :D 0o0o0o ДА най-вече деца....ама не беше ли с "кангото"
                            Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                            KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                            Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

колега можи да стани помпата но рализликата можи да е в барата налягане която прави свяка една от тях понеже на 1 и 6 прави по малко налягане от колкото на 2.0 но пробваи

Коментар

така дори можи да върви повече като има по голямо налягане на бензина :D

Коментар

Working...
                                X