Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментар

колеги днес и аз бях на риболовен излет и да се похваля с един единствен улов за деня....е не е като на колегата ама става за един мохабет
      Прикачени файлове
      Фиат Браво 2.0 20V HGT

Коментар

Браво ма с.......во!
        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Приятно беше.Ето малко снимки от срещата на 13 Септември 2009 - снимки

Коментар

Браво Браво
            FIAT Bravo Club Plovdiv
            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Airfan написа:
              Приятно беше.Ето малко снимки от срещата на 13 Септември 2009 - снимки
              Адаша за поредне път се представя много на ниво и на двамата Ивановци Бравоците изглеждат Уникални
              Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Някой да знае за едно браво ХГТ, със същия цвят като на Tqnkata? Е поне праговете му бяха,като на ХГТ. Е курбан требе да си прави тоя юнак...така се размина с челния сблъсък точно пред "Лекси" в Смирненски, че вече два дена си говорим с мойта благоверна за късмета на някои симпатяги.Днешната среща беше много разнообрзна откъм автомобили. Имаше сеати,бмв-та,пижу,алфи, а и фиатки имаше де!
                Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
                  Някой да знае за едно браво ХГТ, със същия цвят като на Tqnkata? Е поне праговете му бяха,като на ХГТ. Е курбан требе да си прави тоя юнак...така се размина с челния сблъсък точно пред "Лекси" в Смирненски, че вече два дена си говорим с мойта благоверна за късмета на някои симпатяги.Днешната среща беше много разнообрзна откъм автомобили. Имаше сеати,бмв-та,пижу,алфи, а и фиатки имаше де!
                  Има едно което е ХГТ и го кара момиче,живее до младежка.Има и друго което е само с прагове и отзад надпис ХГТ,но е 1.6

Got nos?

Коментар

беше мешана скара от към разни колички но пак КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ

Коментар

само дето липсваха някои АБАРТИ ха-ха тишеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее ееееееееееееееееееееее

Коментар

sUkI написа:
                        Jimy написа:
                        Има едно което е ХГТ и го кара момиче,живее до младежка.Има и друго което е само с прагове и отзад надпис ХГТ,но е 1.6
                        да и аз за тая мадама се сетих
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Колеги,я ми кажете от къде мога да си намеря абартова броня предна за бравото,че съм много зарибен?
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                            Колеги,я ми кажете от къде мога да си намеря абартова броня предна за бравото,че съм много зарибен?
                            Колегите Racer GT и Абарт_СХ се занимават с тия работи
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                              popara801 написа:
                              Колегите Racer GT и Абарт_СХ се занимават с тия работи
                              Ами да пишат тогава малко подробности.Цялата броня за кви пари може да се вземе и от къде?
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43173
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X