Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Airfan написа:
    J T D написа:
    Airfan написа:
    Ако дойда в неделя, ще ви доведа още един фен с 20-волтова Мареа.
    Ам да заповяда! Внимавай тази вечер да не прекалиш с ........
    Чакам жената да се освободи всеки момент и да продължаваме
    Гледам ти Марейката в списанията AUTO BIT
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

bravo2790 написа:
      sasho_izgrev написа:
      darkcat2005 написа:
      sasho_izgrev написа:
      абе и аз имам едно въпросче къде се намира резервоара за задната чистачка на бравото че няя течност д**ба
      където е и за предната, в един и същи съд са под предния капак. Друго е вече ако маркуча за задната чистачка ти се е откачил на задната врата- има написани теми как се поправя но в момента не я намирам...
      добре де ако се откачил ще намокри всичко а,пак такава работа не са забелязал и аз не намирам никакви теми отното тая задна чистачка
      Проблема идва от едно клапанче,което разделя маркучето от казанчето се разделя на 2 (за отпред и отзад).Браво на колегата с рибоците.
      Ще погледна утре за ко стаа въпрос

Коментар

sasho_izgrev написа:
        bravo2790 написа:
        sasho_izgrev написа:
        darkcat2005 написа:
        sasho_izgrev написа:
        абе и аз имам едно въпросче къде се намира резервоара за задната чистачка на бравото че няя течност д**ба
        където е и за предната, в един и същи съд са под предния капак. Друго е вече ако маркуча за задната чистачка ти се е откачил на задната врата- има написани теми как се поправя но в момента не я намирам...
        добре де ако се откачил ще намокри всичко а,пак такава работа не са забелязал и аз не намирам никакви теми отното тая задна чистачка
        Проблема идва от едно клапанче,което разделя маркучето от казанчето се разделя на 2 (за отпред и отзад).Браво на колегата с рибоците.
        При мен се беше запушило клапанчето и след като го смених се оказа че маркуча е спукан и стана едно гадно. След като го смениш провери на врата на багажника горе в ляво има една гумена тръба в нея е маркуча, от отваряне и затваряне може да се е прекъснал, че да не се наводниш като мен.
        Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Да да за тази връзка на вратата говорех при мен там бе проблемчето
          with SGNote & HTC Wildfire 8G
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
          с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

maskarata написа:
            sasho_izgrev написа:
            bravo2790 написа:
            sasho_izgrev написа:
            darkcat2005 написа:
            sasho_izgrev написа:
            При мен се беше запушило клапанчето и след като го смених се оказа че маркуча е спукан и стана едно гадно. След като го смениш провери на врата на багажника горе в ляво има една гумена тръба в нея е маркуча, от отваряне и затваряне може да се е прекъснал, че да не се наводниш като мен.
            проблема е бил там че маркуча се е откачил от цицката.махнах кората свалих машинката закачих маркуча и всичко е 6благодаря за акълите

Коментар

Airfan написа:
              Говори му да замерим :P Леко по-тежък е ама,аз няма да махам каси и т.н. ще е интересно

Got nos?

Коментар

sUkI написа:
                Airfan написа:
                Говори му да замерим :P Леко по-тежък е ама,аз няма да махам каси и т.н. ще е интересно
                Съмнява ме да се навие, но ще му кажа. Той пък има газове...

Коментар

тоя пък все ще се замерва...
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                    даже и касите нема да маха.....
                    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                      Tqnkata написа:
                      да не повярваш чак....невиждано,нечувано...
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                        Racer GT написа:
                        Tqnkata написа:
                        да не повярваш чак....невиждано,нечувано...
                        Нормално да се замерва- като има с какво!Няма нищо лошо и нередно!Бравото си му върви добре.Ако не му дава газ си е загуба на пари и гориво Задължително трябва да замерва!Пък и си има 5 инжекциона :D
                        <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
                        Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

Sparco написа:
                          Нормално да се замерва- като има с какво!Няма нищо лошо и нередно!Бравото си му върви добре.Ако не му дава газ си е загуба на пари и гориво Задължително трябва да замерва!Пък и си има 5 инжекциона :D
                          Колега Sparco и sUkI,направели сте си тема в раздел-Хайде да си премерим конете......,незапочвайте да се заяждате по никакъв начин тук МОЛЯ!Ще помоля и другите колеги да се здържат!
                          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

sUkI написа:
                            Здържай се бре!Пак ще се заформи конфликт!Знаем,че ти върви колата!
                            ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                              Sparco написа:
                              Колега Sparco и sUkI,направели сте си тема в раздел-Хайде да си премерим конете......,незапочвайте да се заяждате по никакъв начин тук МОЛЯ!Ще помоля и другите колеги да се здържат!
                              Аз приемам критиката, но мисля,че в темата се пишат много по-нелепи неща!И заяждането тръгват от другаде,но наистина по-добре да се сдържаме!
                              <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
                              Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

Sparco написа:
                                Аз приемам критиката, но мисля,че в темата се пишат много по-нелепи неща!И заяждането тръгват от другаде,но наистина по-добре да се сдържаме!
                                Прав си колега,същото се отнася и за останалите колеги!
                                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Working...
                                X