Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

PB 5976 BC написа:
    Лелеллеле, много голяма тая риба бе .... лелеллеел.Ние преди няколко дена бяхме на пясъка ... уж за риба ... ама след изпиването на доволно количество водка ... и купон до зори ... неможахме да слезнем до язовира ... хахаххаха
    Видях снимките екстра сте си изкарали
    with SGNote & HTC Wildfire 8G
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
    с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Момчета,някой знае ли на Браво 1.6 16 като се вади двигател дали трябва да се измества скоростната кутия да излезе или мястото е изчислено да се извади за отгоре става въпрос.Ремъчните шайби и капака им ми опират в десния рог и за 5-6 см.трябва да откачам полуоски и да местя скоростна кутия.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

абе и аз имам едно въпросче къде се намира резервоара за задната чистачка на бравото че няя течност д**ба

Коментар

sasho_izgrev написа:
          абе и аз имам едно въпросче къде се намира резервоара за задната чистачка на бравото че няя течност д**ба
          където е и за предната, в един и същи съд са под предния капак. Друго е вече ако маркуча за задната чистачка ти се е откачил на задната врата- има написани теми как се поправя но в момента не я намирам...
          with SGNote & HTC Wildfire 8G
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
          с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

darkcat2005 написа:
            sasho_izgrev написа:
            където е и за предната, в един и същи съд са под предния капак. Друго е вече ако маркуча за задната чистачка ти се е откачил на задната врата- има написани теми как се поправя но в момента не я намирам...
            добре де ако се откачил ще намокри всичко а,пак такава работа не са забелязал и аз не намирам никакви теми отното тая задна чистачка

Коментар

sasho_izgrev написа:
              darkcat2005 написа:
              sasho_izgrev написа:
              добре де ако се откачил ще намокри всичко а,пак такава работа не са забелязал и аз не намирам никакви теми отното тая задна чистачка
              Клапанчето ти се е преебало ,явно се е запушило

Got nos?

Коментар

popara801 написа:
                Момчета,някой знае ли на Браво 1.6 16 като се вади двигател дали трябва да се измества скоростната кутия да излезе или мястото е изчислено да се извади за отгоре става въпрос.Ремъчните шайби и капака им ми опират в десния рог и за 5-6 см.трябва да откачам полуоски и да местя скоростна кутия.
                всичко трябва да излиза нормално по принцип в заводите ги сглобяват и ги пъхат,което ме навежда на мисълта,че трябва и да излиза по същия начин...логика....не знам все пак се консултирай и с други хора
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

а здравейте отново доста време не сам ви писал как сте ко прайте без мене

Коментар

кво става колеги абе някои не тарси ли части за браво бе много танкана ги давам че само място ми заемат в мазата
                    kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

Re:

PB3408CH написа:
                      кво става колеги абе някои не тарси ли части за браво бе много танкана ги давам че само място ми заемат в мазата
                      Два бели мигача за 10 кинта....... Можеше го одрагнеш ония тои има кинта...
                      Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                      KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                      Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

PB 5976 BC написа:
                        уж за риба ... ама след изпиването на доволно количество водка ... и купон до зори ... неможахме да слезнем до язовира ... хахаххаха
                        Хехехе,ти голям пияч го раздаваш бре!
                        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Ако дойда в неделя, ще ви доведа още един фен с 20-волтова Мареа.

Коментар

Airfan написа:
                            Ам да заповяда! Внимавай тази вечер да не прекалиш с ........
                            ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                              Airfan написа:
                              Ам да заповяда! Внимавай тази вечер да не прекалиш с ........
                              Чакам жената да се освободи всеки момент и да продължаваме

Коментар

sasho_izgrev написа:
                                darkcat2005 написа:
                                sasho_izgrev написа:
                                Проблема идва от едно клапанче,което разделя маркучето от казанчето се разделя на 2 (за отпред и отзад).Браво на колегата с рибоците.
                                Фиат Браво 1.6 16V 103к.с. (на газ)
                                Fiat Bravo 1.4 T Jet 120 bhp

Коментар

Working...
                                X