Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Май никой не е одил...
    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Мога да похваля Бравочето ми че почто без усилия покори Родопите тези дни, Чепеларе-Смолян-Пампорово... Само Смолянския баир даде зор заради лошите условия: дъжд, студ и мъгла които изискваха консумация на ток за парно, чистачки, фарове, музика с 3ма в колата... Бравото е супер!!!
      with SGNote & HTC Wildfire 8G
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
      с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Racer GT написа:
        Май никой не е одил...
        ми не точно
        Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

darkcat2005 написа:
          Мога да похваля Бравочето ми че почто без усилия покори Родопите тези дни, Чепеларе-Смолян-Пампорово... Само Смолянския баир даде зор заради лошите условия: дъжд, студ и мъгла които изискваха консумация на ток за парно, чистачки, фарове, музика с 3ма в колата... Бравото е супер!!!
          и аз да се похваля с яз.Пясъчник където условията не са много лоши ама като падна един дъжд и като стана едно кално и нагоре вървеше настрани хайвана не можа да хване пътеките ужас едвам се измъкнах
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
            darkcat2005 написа:
            и аз да се похваля с яз.Пясъчник където условията не са много лоши ама като падна един дъжд и като стана едно кално и нагоре вървеше настрани хайвана не можа да хване пътеките ужас едвам се измъкнах
            Фърка колата само немога да определя тази лека задница плюс ли е или минус... зависи от ситуацията
            with SGNote & HTC Wildfire 8G
            FIAT Bravo Club Plovdiv
            Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
            с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

ЕЕЕЕ вие се разцепихте да званите ве за Пясъчник мерси все пак за обаждането!!!

Коментар

Abarth_sx написа:
                ЕЕЕЕ вие се разцепихте да званите ве за Пясъчник мерси все пак за обаждането!!!
                Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

по добре че нети са се обадили и без това няма вода осанало е едно блато а и риба недава
                  FIAT BRAVA_ELX 1.6 16V 103HP 97

Коментар

Не е за ходенето а за обаждането важното е жеста, все пак на някои хора сваршихме работа, но няма проблем, трябва да си над тея неща.

Коментар

BUH написа:
                      Racer GT написа:
                      Май никой не е одил...
                      ми не точно
                      мда не точно

Коментар

Abarth_sx написа:
                        Не е за ходенето а за обаждането важното е жеста, все пак на някои хора сваршихме работа, но няма проблем, трябва да си над тея неща.
                        нали се обадихме кво ся?
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Тянка ,... врътни малко бе ... дай дай

Коментар

И аз си мислех,че на Пясъка няма да дава рибата!Това не съм аз ,това е колегата ми ,с този амур ме уби 39.950
                            Прикачени файлове
                            '00 Fiat Marea Weekend ELX 1.9 JTD105

Коментар

шшшшш как го искарахте тоя звяр е**х му маиката и чудовището

Коментар

Лелеллеле, много голяма тая риба бе .... лелеллеел.Ние преди няколко дена бяхме на пясъка ... уж за риба ... ама след изпиването на доволно количество водка ... и купон до зори ... неможахме да слезнем до язовира ... хахаххаха

Коментар

Working...
                                X