Ще се запиша а ако трябва и ще почакам аиде време е аватара да сменяш с нов да си личи придобивката. Въпрос към всички бравота, за да включите задна предавка натиска ли се лоста надоло? Моя да а ми говореха за 1 ГТ на което без да се натиска(само надясно и назад)...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
PB 5976 BC написа:Да натискасе ....като на Лада все едно ... имам познат с 1.4 и неговото се натиска ... Аз като Ви казвам, че моето е Limited Edition ....with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Racer GT написа:PB 5976 BC написа:Олееее как ще кажеш така че съм копирал бе .... ти копира от менFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Abarth_sx написа:Майтап ли е като витиде колегата Иван да си слагате сланчеви очила да не ви заслепи хахахаFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Tqnkata написа:СПРЕТЕ!!!! чЕСНО РОВИЛ СЪМ В МНОГО И РАЗЛИчНИ ФОРУМИ ЗА КОЛИ АМА ТАКАВА ГЛУПОСТ КАТО ТУКА НЕ БЯХ ВИЖДАЛ....ПОБЕДИХМЕ И ГОЛФАДЖИИТЕ ПО ТЪПОТИЯ....И ВСЕ ПАК..... АБАРТ!!Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
-
Г-н АБАРТ отде сте я купили тая броня оти много ме кефи..... та да си купим и аз да ге.... Ина4е наистина ме радва...много добре му седи.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
-
Airfan написа:Нещо сте се поиздухали с тоз Абарт ми се струва... притеснявате ме нещо.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар