Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За утре съм сигурен, че ще дойда, освен ако не се развали колата нещо (пу пу пу). Само RacerGT трябва да осигури една хубава гърла, която да снима с камерата докато караме към Калояново, че моите оператори всички са ангажирани утре.

Коментар

Abarth_sx написа:
      Джанти ли си търсиш ве лудддтвойте са яки ве
      дойде ми една много добра идея за петолъчки,ама трябва да са някви по интересни не от ония най обикновенните....
      bravo2790 написа:
      Абе пичове,ако е мръсна колата ще се смеете ли много?Че ако я измия и ще я напълня с вода,заради тая врата.
      Измии си я с гъбичката и няма да се напълни
      Airfan написа:
      За утре съм сигурен, че ще дойда, освен ако не се развали колата нещо (пу пу пу). Само RacerGT трябва да осигури една хубава гърла, която да снима с камерата докато караме към Калояново, че моите оператори всички са ангажирани утре.
      Жорка къде ще се движиш за да хванеш най добре всичко?
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Airfan написа:
        Има беее намерил еее спокойно къса пола големи цици при това и са отвънка хахахах

Коментар

ОООО как с мръсна кола бе стига ве почове моля ви се да не се излагаме.

Коментар

Аз като измия бравока и и се показват всичките косури ...
            with SGNote & HTC Wildfire 8G
            FIAT Bravo Club Plovdiv
            Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
            с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

някои да знае никоя морга да ми купят бравото .че утре ми карат новата и тря се плаща
              fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
              ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече

Коментар

misira80 написа:
                някои да знае никоя морга да ми купят бравото .че утре ми карат новата и тря се плаща
                Не знам баце,но ако намериш къде да я дадеш пиши,че и Аз искам да давам моята.Не ми се занимава с нея повече.Само я обикалям в двора.Има запитвания,но само толккова.В тая криза само се пита и нищо.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

незнам падам вече на 1300
                  fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
                  ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече

Коментар

Tqnkata написа:
                    Жорка къде ще се движиш за да хванеш най добре всичко?
                    Ако съм сам в колата няма да снимам нищо, все пак не съм сторъкия шива... Иначе ще е гот по пътя между Пловдив и Труд да ви изпреваря всички от зад до отпред... ще стане готин кадър, ама трябва втори човек за оператор или да кара колата.В колко беше срещата на Лукойла последно?

Коментар

Ей колеги, айде правете клипчета и снимки да мога да гледам, че съм на морето и ме е много яд, че немога да дойда и аз.Пуууууу, ако знаете колко ме е яд неможете да си представите .....

Коментар

абе колеги какви фиати и части продавате ако имате някои дизелов двигател обаждаите
                        kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

Деиба и тъпите пари :@:@:@ така ми се идваше и на мен

Коментар

Мъничко снимки от мен понеже нямах много време да снимам...
                            Прикачени файлове
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Днес си направихме добра срещичка бих казал....посъбрахме се..лаф мохабет....малко слънцето понапичаще ама... :D :D :D ина4е сичко друго беше добре.Мерси на колегите които бяха.....ЕВАЛА!!!!На Тишо специални благодарности...много добро представяне за стоков автомобил...!!!!
                              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Тишо е голям ! Браво момчета Супер сме ...чакам клипчетата от Airfan и хиляди благодарности на него и неговия помощник оператор
                                Grande Punto 1.3 75 hp
                                Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Working...
                                X