Колеги спешно ми трябва Удостоверение от БЧК за преминат курс за първа помощ.Ако някой има връзки в БЧК или си пази талончето вкъщи да ми го даде поне да се опитам да го фалшифицирам като ксеро копие и да им го бутна на ония в КАТ.Моето от първата ми книжка е все още там и няма как да си го взема иначе ще ми свърши работа.Така че някой ако има такова чудо да помага с квото може,че няма време пък трябва да подавам документи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
T_SHOW написа:Abarth_sx написа:Генерална среща за Събота 8:00 на Лукойл преди Ален Мак, тръгване 8:10 и 8:15 среща с колегите ни от Алфа форума на Вектата.И съответно яката колона до Калояново и якия ден за всички.Възмножно най много хора да се съберем.Honda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
BUH написа:....към 8:30 някаде ще сме и алфа и фиат групатаFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Tqnkata написа:Колеги спешно ми трябва Удостоверение от БЧК за преминат курс за първа помощ.Ако някой има връзки в БЧК или си пази талончето вкъщи да ми го даде поне да се опитам да го фалшифицирам като ксеро копие и да им го бутна на ония в КАТ.Моето от първата ми книжка е все още там и няма как да си го взема иначе ще ми свърши работа.Така че някой ако има такова чудо да помага с квото може,че няма време пък трябва да подавам документи
Коментар
-
Airfan написа:Tqnkata написа:Колеги спешно ми трябва Удостоверение от БЧК за преминат курс за първа помощ.Ако някой има връзки в БЧК или си пази талончето вкъщи да ми го даде поне да се опитам да го фалшифицирам като ксеро копие и да им го бутна на ония в КАТ.Моето от първата ми книжка е все още там и няма как да си го взема иначе ще ми свърши работа.Така че някой ако има такова чудо да помага с квото може,че няма време пък трябва да подавам документиFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
bravo2790 написа:Какви курсове бе Тянка.Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 да не си забравил да карашFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:bravo2790 написа:Какви курсове бе Тянка.Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 да не си забравил да карашFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:Racer GT написа:bravo2790 написа:Какви курсове бе Тянка.Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 да не си забравил да карашFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар