Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги спешно ми трябва Удостоверение от БЧК за преминат курс за първа помощ.Ако някой има връзки в БЧК или си пази талончето вкъщи да ми го даде поне да се опитам да го фалшифицирам като ксеро копие и да им го бутна на ония в КАТ.Моето от първата ми книжка е все още там и няма как да си го взема иначе ще ми свърши работа.Така че някой ако има такова чудо да помага с квото може,че няма време пък трябва да подавам документи
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Con Asistencia di Veloce

Коментар

T_SHOW написа:
      Abarth_sx написа:
      Генерална среща за Събота 8:00 на Лукойл преди Ален Мак, тръгване 8:10 и 8:15 среща с колегите ни от Алфа форума на Вектата.И съответно яката колона до Калояново и якия ден за всички.Възмножно най много хора да се съберем.
      Здравейте колеги , от Варна съм и по времето за което се уговаряте за среща ще съм в околностите на Пловдив. Ако попитам за тази бензиностанция , лесно ли ще ме упътят? Идеята е да пътувам с Вас до Калояново , ако може.
      здр колега не е нужно да влизаш в града да идваш до нас, със софииската група се разбрахме да се чакаме в село Труд това село е първото след като слезнеш от магистралата посока Карлово.към 8:30 някаде ще сме и алфа и фиат групата
      Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
        ....към 8:30 някаде ще сме и алфа и фиат групата
        как звучи само и алфа и фиат групата... :D се едно сме спец части бре...
        Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
        KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
        Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

ако се преборя да ми оставят колата и аз ще доида

Коментар

Значи на Лукойл се събираме фиатките.дано не се успя
            Фиат Браво 1.6 16V 103к.с. (на газ)
            Fiat Bravo 1.4 T Jet 120 bhp

Коментар

Tqnkata написа:
              Колеги спешно ми трябва Удостоверение от БЧК за преминат курс за първа помощ.Ако някой има връзки в БЧК или си пази талончето вкъщи да ми го даде поне да се опитам да го фалшифицирам като ксеро копие и да им го бутна на ония в КАТ.Моето от първата ми книжка е все още там и няма как да си го взема иначе ще ми свърши работа.Така че някой ако има такова чудо да помага с квото може,че няма време пък трябва да подавам документи
              За какъв чеп ти е това талонче не разбирам?? Нали си взимал веднъж книжка...

Коментар

Airfan написа:
                Tqnkata написа:
                За какъв чеп ти е това талонче не разбирам?? Нали си взимал веднъж книжка...
                да ама карах курсовете на новои пак ми трябва за да подам за нова книжка,а то е там старото и ако ги помоля да ми го върнат най-много да ми теглят една и да пратят да си ходя
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Какви курсове бе Тянка.Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 да не си забравил да караш

Коментар

bravo2790 написа:
                    Припомня си просто......
                    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Айдееее не останаааа подготвяйте измийте колите и утре да сте налиния!!!

Коментар

Racer GT написа:
                        bravo2790 написа:
                        Припомня си просто......
                        Не се базикайте,защото и аз така едно време се смеех зимата на тия дето седят по спирките и чакат рейс от вътре в колата....и тая зима и аз се наложи да чакам рейс и то в най-големия сняг си спомням,че проклинах КАТ да ги удари гръм,да ги залее потоп,да падне комета върху тях и да им се заразят компютрите с вируси....
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                          Racer GT написа:
                          bravo2790 написа:
                          Припомня си просто......
                          Не се базикайте,защото и аз така едно време се смеех зимата на тия дето седят по спирките и чакат рейс от вътре в колата....и тая зима и аз се наложи да чакам рейс и то в най-големия сняг си спомням,че проклинах КАТ да ги удари гръм,да ги залее потоп,да падне комета върху тях и да им се заразят компютрите с вируси....
                          не се базикаме колега Тянката....знаем че е така...

Коментар

Съби търся си петолъчки като твойте бартер за мойте....Довечера сглобяваме оная бегачка и утре сутринта всички онлайн за кафенце и да отпрашваме към Калояново!
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Джанти ли си търсиш ве лудддтвойте са яки ве

Коментар

Абе пичове,ако е мръсна колата ще се смеете ли много?Че ако я измия и ще я напълня с вода,заради тая врата.

Коментар

Working...
                                X