Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tqnkata написа:
    sasho_izgrev написа:
    BUH написа:
    на 22 не е италфеста несе баркаитеИталфеста е първата седмица от октомврина 22 е 1st Italian Track day
    сигорен ли си ? таман бях пред дилемата да ходя на вила или на италфест
    сигУрен е да "Италиан трак дей" има на 22-ри,а италфеста е през октомври
    Стоянчо ми взе думите от устата дет се вика
    Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Че не е италгест знам но си е италиан трак дей! а тоза мазерати държа да го погледам как "фрка" което е по думичката за по бързо от фърка Саседа с Пунтака 2 години подред се разписва на Италфест-а и 100% ще ме подкани като наближи...
      with SGNote & HTC Wildfire 8G
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
      с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

darkcat2005 написа:
        Че не е италгест знам но си е италиан трак дей! а тоза мазерати държа да го погледам как "фрка" което е по думичката за по бързо от фърка Саседа с Пунтака 2 години подред се разписва на Италфест-а и 100% ще ме подкани като наближи...
        мани го тва куатропорте може да има ферарита и ламбота....даже днеска с колегата Тишо видяхме едно черно Ф360 може да е дошло за трак дей-а
        FIAT Bravo Club Plovdiv
        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
          darkcat2005 написа:
          мани го тва куатропорте може да има ферарита и ламбота....даже днеска с колегата Тишо видяхме едно черно Ф360 може да е дошло за трак дей-а
          кви ламбота кви 5 лв ламботата са сомственост на ауди от 92г. FERRARI
          Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Да така е ламботата са на VW-АUDI затова последните им модели като Гайардо и Марселаго са тузарски изпълнения с луксозни кожи и куатро а не с рифелови ламарини Ферари на тракдей-а се надявам да има повечко от 1 да се слеят със италианските си братчета.
            FIAT Bravo Club Plovdiv

Коментар

BUH написа:
              Tqnkata написа:
              darkcat2005 написа:
              кви ламбота кви 5 лв ламботата са сомственост на ауди от 92г. FERRARI
              и кво искаш да ми кажеш,че ламборджини всъщност е немска машина така ли?Замисли се малко разглеждайки например новото Мърчиалаго лп-670-4 СВ и пак ми кажи,че са немски.Ламборджини е Ауди...колкото и Ферари е Фиат...
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Ламборджини и Шкода и Бугати е VW-Ауди...колкото и Ферари е Фиат...колкото Лексъс е Тойота...Маибах-Мерцедес...Деу е Шевролет... Пари праят хората Но това не означава че Ауди са отнели духа а просто я притежават и леко модифицират в своя визия. Не се сештам за производител на автомобили който да не тарпи промени през годините.
                FIAT Bravo Club Plovdiv

Коментар

darkcat2005 написа:
                  Ламборджини и Шкода и Бугати е VW-Ауди...колкото и Ферари е Фиат...колкото Лексъс е Тойота...Маибах-Мерцедес...Деу е Шевролет... Пари праят хората Но това не означава че Ауди са отнели духа а просто я притежават и леко модифицират в своя визия. Не се сештам за производител на автомобили който да не тарпи промени през годините.
                  да Ауди определено не са успели да опитомят бика и да го превърнат в котенце
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

Невярвам че не са искали да го опитомяват, даже са си помогнали взаимно за новите им разработки. Модели като RS4 и RS6 никак неса за пренебрегване особенно последния които от фабричен 480 с лека преработка става 520 кончета куатро. но Ауди си имат много недостатъци спрямо италианските сериино производство: скъпи части, алуминиево предно многоточково окачване, много изнесен напред двигател и мудност на ниска предавка и ниска скорост може да нарочно за комфорт (тези ги визирам от опит защото в гаража ми седи едно А4 95’ което мн.ме кефи да карам и като возия и като визия, но немога да го нахраня и да го поддържам)
                    FIAT Bravo Club Plovdiv

Коментар

Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Нещо мноо се разприказвах, нетипично за мен
                        FIAT Bravo Club Plovdiv

Коментар

darkcat2005 написа:
                          Нещо мноо се разприказвах, нетипично за мен
                          да бе ти да не повярваш чак
                          FIAT Bravo Club Plovdiv
                          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Здравейте колеги .... много поздрави от слънчев Китен ... от колегите J T D, Гошо Баланса и РВ 5976 ВС.Много поздрави и приятно изкарване на Italian Track Day ... и да направите много клипове и снимки.

Коментар

PB 5976 BC написа:
                              Здравейте колеги .... много поздрави от слънчев Китен ... от колегите J T D, Гошо Баланса и РВ 5976 ВС.Много поздрави и приятно изкарване на Italian Track Day ... и да направите много клипове и снимки.
                              ОООО кво става уе калтак хахаха

Коментар

Генерална среща за Събота 8:00 на Лукойл преди Ален Мак, тръгване 8:10 и 8:15 среща с колегите ни от Алфа форума на Вектата.И съответно яката колона до Калояново и якия ден за всички.Възмножно най много хора да се съберем.

Коментар

Working...
                                X