Tqnkata написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Че не е италгест знам но си е италиан трак дей! а тоза мазерати държа да го погледам как "фрка" което е по думичката за по бързо от фърка Саседа с Пунтака 2 години подред се разписва на Италфест-а и 100% ще ме подкани като наближи...with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
darkcat2005 написа:Че не е италгест знам но си е италиан трак дей! а тоза мазерати държа да го погледам как "фрка" което е по думичката за по бързо от фърка Саседа с Пунтака 2 години подред се разписва на Италфест-а и 100% ще ме подкани като наближи...FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:darkcat2005 написа:Че не е италгест знам но си е италиан трак дей! а тоза мазерати държа да го погледам как "фрка" което е по думичката за по бързо от фърка Саседа с Пунтака 2 години подред се разписва на Италфест-а и 100% ще ме подкани като наближи...Honda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
Да така е ламботата са на VW-АUDI затова последните им модели като Гайардо и Марселаго са тузарски изпълнения с луксозни кожи и куатро а не с рифелови ламарини Ферари на тракдей-а се надявам да има повечко от 1 да се слеят със италианските си братчета.with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Коментар
-
BUH написа:Tqnkata написа:darkcat2005 написа:Че не е италгест знам но си е италиан трак дей! а тоза мазерати държа да го погледам как "фрка" което е по думичката за по бързо от фърка Саседа с Пунтака 2 години подред се разписва на Италфест-а и 100% ще ме подкани като наближи...FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Ламборджини и Шкода и Бугати е VW-Ауди...колкото и Ферари е Фиат...колкото Лексъс е Тойота...Маибах-Мерцедес...Деу е Шевролет... Пари праят хората Но това не означава че Ауди са отнели духа а просто я притежават и леко модифицират в своя визия. Не се сештам за производител на автомобили който да не тарпи промени през годините.with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Коментар
-
darkcat2005 написа:Ламборджини и Шкода и Бугати е VW-Ауди...колкото и Ферари е Фиат...колкото Лексъс е Тойота...Маибах-Мерцедес...Деу е Шевролет... Пари праят хората Но това не означава че Ауди са отнели духа а просто я притежават и леко модифицират в своя визия. Не се сештам за производител на автомобили който да не тарпи промени през годините.FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Невярвам че не са искали да го опитомяват, даже са си помогнали взаимно за новите им разработки. Модели като RS4 и RS6 никак неса за пренебрегване особенно последния които от фабричен 480 с лека преработка става 520 кончета куатро. но Ауди си имат много недостатъци спрямо италианските сериино производство: скъпи части, алуминиево предно многоточково окачване, много изнесен напред двигател и мудност на ниска предавка и ниска скорост може да нарочно за комфорт (тези ги визирам от опит защото в гаража ми седи едно А4 95’ което мн.ме кефи да карам и като возия и като визия, но немога да го нахраня и да го поддържам)with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар