Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мноу Abarth,мноу нещо бре....
    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

ахахаха човека има жуълто на гащите вече :D :D :D Наближава датата 22-ри
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Разочарован съм тотално.Искат ми 260 лв/литър за боя на кошничката. . А какво има на 22-ри ако не е тайна.
        Фиат Браво 1.6 16V 103к.с. (на газ)
        Fiat Bravo 1.4 T Jet 120 bhp

Коментар

bravo2790 написа:
          Разочарован съм тотално.Искат ми 260 лв/литър за боя на кошничката. . А какво има на 22-ри ако не е тайна.
          Ето какво http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=37015 Национален събор на Италиански автомобили
          with SGNote & HTC Wildfire 8G
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
          с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Tqnkata написа:
            ахахаха човека има жуълто на гащите вече :D :D :D Наближава датата 22-ри
            Дългочаканата дата-22-риии.... Тогава ще видим бегачката.... :D
            Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
            KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
            Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Там сме нали? Искам да видя дали ще се появи някое мазерати 4-порте... Сори че съм толкова несериозен за срещите момчета Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
              with SGNote & HTC Wildfire 8G
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
              с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Аз имам голям мерак за пистата,ама колата не е много за там.И само ще се изложа на някой ляв завой
                Фиат Браво 1.6 16V 103к.с. (на газ)
                Fiat Bravo 1.4 T Jet 120 bhp

Коментар

на 22 не е италфеста несе баркаитеИталфеста е първата седмица от октомврина 22 е 1st Italian Track day
                  Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
                    на 22 не е италфеста несе баркаитеИталфеста е първата седмица от октомврина 22 е 1st Italian Track day
                    сигорен ли си ? таман бях пред дилемата да ходя на вила или на италфест

Коментар

sasho_izgrev написа:
                      BUH написа:
                      сигУрен е да "Италиан трак дей" има на 22-ри,а италфеста е през октомври
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

на итал феста се допускат само фиати с абарт пакети 4е те нали са по 300+ кончета :D :D
                        kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

Tqnkata написа:
                          sasho_izgrev написа:
                          BUH написа:
                          Хахаха бивало да не е сигурно щях да се побаркам ти представяш ли си братооо хахаха!!!!

Коментар

на някои ако му трябва фиат 1.6 16 с издухани сегменти да свирка евтиника даже и бутала давам кам него не ми се занимава да го правя вече
                            fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
                            ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече

Коментар

За фиата давам 500 лв и ще почерпиш.На 22-ри ще опитам да дойда.

Коментар

Abarth_sx написа:
                                Tqnkata написа:
                                sasho_izgrev написа:
                                BUH написа:
                                Хахаха бивало да не е сигурно щях да се побаркам ти представяш ли си братооо хахаха!!!!
                                начи отивам на вила :Д:Д:Д:Д

Коментар

Working...
                                X