Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз не съм ходил от 2-3 месеца(все няма с кой).Но ако искате ще се разходим,пък надявам се да не се крият Голфутата.А на Пищигово има и доста сериозни машини 200к.с+++ .
    Фиат Браво 1.6 16V 103к.с. (на газ)
    Fiat Bravo 1.4 T Jet 120 bhp

Коментар

bravo2790 написа:
      Аз не съм ходил от 2-3 месеца(все няма с кой).Но ако искате ще се разходим,пък надявам се да не се крият Голфутата.А на Пищигово има и доста сериозни машини 200к.с+++ .
      Кои са тия сериозни машини по 200к.с.?х5 ците ли ?Или 300ц-то? по селски "писти" "летища" няма,нито има права 400м нито има къде да спреш нормално...+тва докато стигнеш до там си потрошваш колата от калдъръмите...И зацапваш конуса щот има адски много прах и адски много селяни на 1 място

Got nos?

Коментар

да сетих се.Ми аз там имам къща и почти всяка неделя ходя ама не съм чувал такова нещо да има на летището пък и то до колкото разбрах май е затворено.Иначе е идеално там тя до колкото помня е в добро състояние пистата
        FIAT Bravo Club Plovdiv
        Con Asistencia di Veloce

Коментар

ако се съберем и аз ще доида

Коментар

Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
            KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
            Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Адски много селяни....???? Ама то и тука има бе....
              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                Адски много селяни....???? Ама то и тука има бе....
                [/quote]Има , има ,колко да има?Като те питат нещио ще ги гледаш като тръга,да не говоря за асфалта какъв е

Got nos?

Коментар

sUkI написа:
                  bravo2790 написа:
                  Кои са тия сериозни машини по 200к.с.?х5 ците ли ?Или 300ц-то? по селски "писти" "летища" няма,нито има права 400м нито има къде да спреш нормално...+тва докато стигнеш до там си потрошваш колата от калдъръмите...И зацапваш конуса щот има адски много прах и адски много селяни на 1 място
                  Лично съм гледал гонки с коли които са се пускали в ДРАГ шампионата.Който не верва,мога и свидетели да доведа.Имаше Сивик 12сек на божурище;Саксо (софийско) пак се е пускало на божурище;Голф-у на един френд 210-220 коня;БМВ 335 Купе.и други

Коментар

Ако се съберем ще скокнем.Стига някой да ме качи при него(че леко ми блъснаха колата днес.Един дядо не я видял

Коментар

ЕЕЕ сега поне ще ти я пооправи малко

Коментар

Абе то не е много.Ама ще се разправям със застрахователи.

Коментар

Еми айде прави я моята в момента е при майстора за пълно преобразяване за Так дея да ги обия хахаха Abarth пиленце хахаха

Коментар

Abarth_sx написа:
                            Еми айде прави я моята в момента е при майстора за пълно преобразяване за Так дея да ги обия хахаха Abarth пиленце хахаха
                            ще ходим ли нататъка после?
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Тянка ти ще взимаш ли усилвателя,че сега ще ми трябват кинти да оправя каручката.
                              Прикачени файлове

Коментар

bravo2790 написа:
                                Тянка ти ще взимаш ли усилвателя,че сега ще ми трябват кинти да оправя каручката.
                                да ама ще те замоля да ме изчакаш още малко,че малко го закъсах с парите сега.А това като го гледам ще ти го покрие застраговката на виновния
                                FIAT Bravo Club Plovdiv
                                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Working...
                                X