Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Airfan написа:
    А аз моите - не!
    Дай и ние да оплакнем очото бре.... Нали имало некъв незабравим за*ник...
    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
      Airfan написа:
      А аз моите - не!
      Кое очо ще плакнете точно? Иначе е 5 лв /мин Между другото току що така преядох, че ми се гади и спи... ходи работи сега до довечера.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_13

Коментар

Airfan написа:
        Racer GT написа:
        Airfan написа:
        А аз моите - не!
        Кое очо ще плакнете точно? Иначе е 5 лв /мин Между другото току що така преядох, че ми се гади и спи... ходи работи сега до довечера.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
        аа повече от 2.50 не давам!Сделка?
        FIAT Bravo Club Plovdiv
        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
          Airfan написа:
          Racer GT написа:
          Airfan написа:
          А аз моите - не!
          Аз още си чакам почерпката за клиповете до тук. До тук само RacerGT ме черпи с тиквени семки вчера

Коментар

Airfan написа:
            Tqnkata написа:
            Airfan написа:
            Racer GT написа:
            Airfan написа:
            А аз моите - не!
            Аз още си чакам почерпката за клиповете до тук. До тук само RacerGT ме черпи с тиквени семки вчера
            ах мазняри такива
            FIAT Bravo Club Plovdiv
            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_42

Коментар

Airfan написа:
                Racer GT написа:
                Airfan написа:
                А аз моите - не!
                Тва наш ква кака требе да е бе за 5кинта на минута... А за час...???? Колега Airfan има да чекаш....от умрел писмо,от к**ва запис...та и от тех почерпка... Тянка тва не е мазнене,а благодарско0оо0ооо0оо00ооо...
                Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                  Airfan написа:
                  Racer GT написа:
                  Airfan написа:
                  А аз моите - не!
                  Тва наш ква кака требе да е бе за 5кинта на минута... А за час...???? Колега Airfan има да чекаш....от умрел писмо,от к**ва запис...та и от тех почерпка... Тянка тва не е мазнене,а благодарско0оо0ооо0оо00ооо...
                  ти ли бе...???
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

в 9:00ч. в Итали
                    FIAT Bravo Club Plovdiv
                    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                      в 9:00ч. в Итали
                      Каза Началникаааа....

Коментар

ти няма ли да дойдеш?Ще има публично бичуване!
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Искам всеки на аватора да си напише и да каже кое е най барзото 1.6 в Пловдив хахахаха Мерси за поздравленията хахаха ЛУДДДДД

Коментар

Така да направя скромно обобщение на вечерта.С колеги се събрахме на скромно кафенце в Итали след,което тръгна спора кое е по бързо 1.6 или 1.9 ЖТД.Първо аз се пробвах срещу черното Стило и понеже както винаги съм неподготвен с 95 бензин ме дръпнаха.....но след това колегата Тишо с въпросното най бързо 1.6 в Пловдив реши,че трябва да отсрами клуба.Последваха няколко дръпки с доста драматичен завършек,но в крайна сметка ТИТЛАТА е защитена успешно!На Тишо само ще кажа без много да се надуваш брато колата ти найстина върви много добре!Имам и видео материал.Качеството не е много добре за което ще ме извените ама си носих само телефона.1. http://vbox7.com/play:f1db24f2 Победа с 1 на 0 за Стилото2. http://vbox7.com/play:365ad523 Победа за Бравото и 1 на 13. http://vbox7.com/play:5f0aef8b Отново победа за Бравото и 1 на 2 краен резултатИмаше и няколко странични дръпки не несполучливиАйде колеги вие сте ЗАПАЛЕТЕ ФОРУМА СЕГА!
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

ЕЕЕЕ клиповете къртят бая си го подминавам.И сега с Абартовия пакет за по голяма аеро динамичност хахаха

Коментар

1.6 отвръща на удара ...Евала на колегата Тишо, наистина много добре му върви 1.6-цата ... поздрави ....Аре бе Тишо ... да не свършиха Браво 1.6 в Пловдив ... моли се да не слагам 14"-те ....

Коментар

Working...
                                X