Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

сигорно ще е така няма спор Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 и мен да ме гони някои немои ме хване Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 зора кво ли неправи няма невазможни неща Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
    Fiat Bravo club plovdiv

Коментар

да и аз съм готов да застана на чертата с Абартовия
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Ванка като гледам как са ти се наточили....ще те схрускат за закускааа...
        Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
        KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
        Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
          Ванка като гледам как са ти се наточили....ще те схрускат за закускааа...
          нали е абартовия Ванчо-Барабанчо и е с спортен филтър....значи е много вървежен...Иване аз не мога да те разбера Ванка колата ти е леш на бензин не може да тръгне ти брони-мрони киприш иди дай 60 лв да ти изчистат дюзите щото ще се факаш после още повече....ма прай квот искаш де,то ти си знаеш
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Добре казано. А ве друго е да си Абарт ся ако го питаш. хахаха

Коментар

Abarth_sx написа:
              Добре казано. А ве друго е да си Абарт ся ако го питаш. хахаха
              утре като спре ептен да работи ще го питам....аз за тва си продадох музиката щото предпочитам да имам кола от колкото музика в неработеща кола
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Con Asistencia di Veloce

Коментар

ьеье ванка мноо наредби хихихи аз пак затова предпочитам да имам хем музика хем икономична кола с 5 лв до морето на масалце нека некои ме стигне по икономиика и газариика на музичката
                kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

абре неска маи имало нощен дрифт на калояново в сабота някои знае ли нещо по вапроса и ако искате мои се саберем и да идем всички

Коментар

ще бади яко кво мислите колеги това се отнася и за абартовите фиати ванчо барабанчо :D :D :D :D базикам се

Коментар

За колегите с пълни инжекции ми е ясно че се запушват дюзите, ами ние с 1.4 моно споделяме ли същата съдба или е различно? Да се запасявам с добавки преди да е станало късно...
                      with SGNote & HTC Wildfire 8G
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                      с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Еми така са мощните коли .....

Коментар

PB 5976 BC написа:
                          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

PB 5976 BC написа:
                            Аз си търсих икономична не мощна като я взимах и засега ми оправдава очаванията, по добре от оная ламя на бащата 1.8 20v 125к.с. А4 Относно почистването на фаровете с какво ги изми Иване? Само вода с пръскало някакво ли? Ако не утре то поне неделя се захващтам с това че ми писна да карам като картица
                            with SGNote & HTC Wildfire 8G
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                            с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

днеска видях на плакати из града че другата събота 08.08.09 на калояново ще има дрифт шоу ако има навити да се съберем и да ходим

Коментар

пък да питам утре няма ли някои колега да ходи на ралито

Коментар

Working...
                                X