Кой гущер бе .....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги какво стана,имаше ли среща днес?Аз отидох на стадиона в 17 и 40 но имаше среща на Рено само и си тръгнах.Исках да ви питам дали някой не знае добър сервиз за двигатели в Пловдив,защото при мен положението с мотора е вече трагично.Мислех да ходя при Христо в Ямбол,но ме е страх да не ме остави някаде на пътя.Проблема е че на 4 целиндър копресията е 5 а на другите към 10,и от там едва върви колата даже напоследък взе много да се дави.Давайте някакви предложения.ex. punto elx 1.2i
Lancia Libra 1.6
Коментар
-
Airfan написа:Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Tqnkata написа:бива бива...не е като отвътре ама бива искам да попитам оператора има ли вариант да ми ги прати като ави файл,че така ги свалям под кофти формат
Коментар
-
Airfan написа:Tqnkata написа:бива бива...не е като отвътре ама бива искам да попитам оператора има ли вариант да ми ги прати като ави файл,че така ги свалям под кофти форматFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:Airfan написа:Tqnkata написа:бива бива...не е като отвътре ама бива искам да попитам оператора има ли вариант да ми ги прати като ави файл,че така ги свалям под кофти формат
Коментар
-
Airfan написа:Tqnkata написа:Airfan написа:Tqnkata написа:бива бива...не е като отвътре ама бива искам да попитам оператора има ли вариант да ми ги прати като ави файл,че така ги свалям под кофти формат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар