Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой гущер бе .....

Коментар

едно купе може ли да доиде на срещата

Коментар

joker написа:
        едно купе може ли да доиде на срещата
        сичко що е италианско да заповяда

Коментар

аи аз тръгвам

Коментар

Колеги какво стана,имаше ли среща днес?Аз отидох на стадиона в 17 и 40 но имаше среща на Рено само и си тръгнах.Исках да ви питам дали някой не знае добър сервиз за двигатели в Пловдив,защото при мен положението с мотора е вече трагично.Мислех да ходя при Христо в Ямбол,но ме е страх да не ме остави някаде на пътя.Проблема е че на 4 целиндър копресията е 5 а на другите към 10,и от там едва върви колата даже напоследък взе много да се дави.Давайте някакви предложения.
            ex. punto elx 1.2i
            Lancia Libra 1.6

Коментар

Ето нещо и от днес:Гущера - част 1Гущера - част 2Гущера - част 3

Коментар

браво уе откачалка хеаухеуахеуахуехау неможах да доида да му е*а маиката Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 Yellow_Flash_Colorz_PDT_13

Коментар

Airfan написа:
                  Втората част кърти от секъде... HGT-то си е HGT.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                  Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                  KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                  Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

бива бива...не е като отвътре ама бива искам да попитам оператора има ли вариант да ми ги прати като ави файл,че така ги свалям под кофти формат
                    FIAT Bravo Club Plovdiv
                    Con Asistencia di Veloce

Коментар

мн добро изпалнение от страна на Стоянчо(Тянката) ама продалжавам да твърдя че тама не е мястото за такав тип изпалнения
                      Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

лудак ! :D
                        Grande Punto 1.3 75 hp
                        Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Tqnkata написа:
                          бива бива...не е като отвътре ама бива искам да попитам оператора има ли вариант да ми ги прати като ави файл,че така ги свалям под кофти формат
                          MPEG са, а не AVI. Ще ти ги метна на CD за следващия път. И наистина не е мястото, че много нерваци има в района и се обаждат на "органите".

Коментар

Airfan написа:
                            Tqnkata написа:
                            MPEG са, а не AVI. Ще ти ги метна на CD за следващия път. И наистина не е мястото, че много нерваци има в района и се обаждат на "органите".
                            няма да се повтори обещавам.За диска мерси предварително!
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                              Airfan написа:
                              Tqnkata написа:
                              Не ме разбирай погрешно - мен ме кефи, обаче доста хора не одобряват... та незнам какво да правим.

Коментар

Airfan написа:
                                Tqnkata написа:
                                Airfan написа:
                                Tqnkata написа:
                                Не ме разбирай погрешно - мен ме кефи, обаче доста хора не одобряват... та незнам какво да правим.
                                еми да измислим някво друго място за срещите дет да няма наоколо хора аз се сещам за няколко места може да ги обсъдим като варианти

Коментар

Working...
                                X