абре някои знаели колко струват едни бутала за браво тд100 на парви ремонт ама само буталото без биелата ако някое можи ми кажи сам му много благодарен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re:
PB3408CH написа:абре някои знаели колко струват едни бутала за браво тд100 на парви ремонт ама само буталото без биелата ако някое можи ми кажи сам му много благодаренFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Абе даите и ние си напраиме една срещичка.....НАЦИОНАЛНА БРАВО СРЕЩА!!!ДА се видиме с другите колеги... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:Абе даите и ние си напраиме една срещичка.....НАЦИОНАЛНА БРАВО СРЕЩА!!!ДА се видиме с другите колеги... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Re:
PB3408CH написа:абе какво слава никои не пише нещо в форума що такаFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар