Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fanatiliano написа:
    Там сме как. То на Калояново супер близко 1-ва 2-ра 3-та и вече сме там Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
    и нема къде да включим 5-та....
    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

1-ва , 2-ра , 3-та и съвсем малко от 4-та си трябва ся айде да не се изхвърляме чак пък толкова колега нали нека бъдем реалисти
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Предлагам всеки да си дойде с колата да направим една стабилна колона да се накиприм със сектанските си фланелки и ще избием рибата. И да питам как може да се очаства в преследването?

Коментар

Колеги мисля да съм един от участниците в състезанието и затова ще помоля за подкрепа викове песни хахаха.

Коментар

mufa написа:
            Колеги мисля да съм един от участниците в състезанието и затова ще помоля за подкрепа викове песни хахаха.
            ще направим трансперанти :D
            Grande Punto 1.3 75 hp
            Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

хахаха че как. И да стискате палци да не съм последен поне предпоследен хахахаха

Коментар

mufa написа:
                хахаха че как. И да стискате палци да не съм последен поне предпоследен хахахаха
                Как последен беееее..... То остава и с такава сериозна агитка и последен...
                Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

колеги от вас някой ще ходи ли на лятната ФФС ?мисълта ми е ако ще ходите да се изчакаме в стз и да пътуваме заедно към габрово
                  Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

а калояновооооо :D и да има браво на бравотата а :D :D
                    kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

Вече са осигорени и сликовете за състезанието.Трябва ми сега една разпънка някои ако има да свирка.

Коментар

И си търси нов диференциал като го строшиш

Got nos?

Коментар

здравеите колеги преди седмица и малко станах горд собственик на FIAT - BRAVO JTD и ако е възможно и аз да се включа във bravo cluba ще съм много радостен

Коментар

sasho_izgrev написа:
                            здравеите колеги преди седмица и малко станах горд собственик на FIAT - BRAVO JTD и ако е възможно и аз да се включа във bravo cluba ще съм много радостен
                            Разбира се че може....заповядай в неделя на паркинга пред стадион Пловдив в 6 часа.Ще се радвам се запознаем,да прибавим още един член към наща секта :D а и да го видиме това Поздрави за покупката и без аварийно... !!!!

Коментар

Racer GT написа:
                              sasho_izgrev написа:
                              Разбира се че може....заповядай в неделя на паркинга пред стадион Пловдив в 6 часа.Ще се радвам се запознаем,да прибавим още един член към наща секта :D а и да го видиме това Поздрави за покупката и без аварийно... !!!!
                              Meрси за пожеланията пак ще се видим в неделя живот и здраве

Коментар

голям град пално сас фиати.дооточнявам "бравота" базикче колега честито за бравото и безавариино сас дизелачето
                                kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

Working...
                                X