ХАхахаха стига че сега ще изкочи от някъде
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
popara801 написа:Абе братлета що не вземете да го поканите на една среща този бърз и яростен шоп да си спретнете една гонка,ама обаждайте и аз да присъствам да го пуснем с mufa_bg ама той да бяга пред него да видим дали ще го стигне с най-бързото 1.6 в Пловдив.хахахаFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:popara801 написа:Абе братлета що не вземете да го поканите на една среща този бърз и яростен шоп да си спретнете една гонка,ама обаждайте и аз да присъствам да го пуснем с mufa_bg ама той да бяга пред него да видим дали ще го стигне с най-бързото 1.6 в Пловдив.хахахаFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Здравейте колеги нов съм. Чета всичко в форума да се запозная с вас малко от малко и да ви кажа срам ме е че съм от селския "град" София. Някви 13 годишни тука се правят на отворени и на оборотни чета някви доностнически изказвания и подли к.....ски номера от страна на sonicempire Да те питам приятел и съселянин какво защитаваш някакъв олигофрен който е влезнал само с целта да дразни хората които обичат марката Фиат, и когато хората му дадоха да разбере че си защитават религията в което няма лощо дори и да има нецензорни изразни който са напълно разбираеми.Ти май си от ония малките голфаджии не мисля че наистина си Фиат манияк вместо да подкрепиш колегите си ти ги портиш това е българщината плуем си в устите един на друк тука хората са приятели, а този индевит НЕ Е според мен.Неискам да се заяждам с никого но това ми направи остро впечетление от този чат.
Коментар
-
evo написа:Здравейте колеги нов съм. Чета всичко в форума да се запозная с вас малко от малко и да ви кажа срам ме е че съм от селския "град" София. Някви 13 годишни тука се правят на отворени и на оборотни чета някви доностнически изказвания и подли к.....ски номера от страна на sonicempire Да те питам приятел и съселянин какво защитаваш някакъв олигофрен който е влезнал само с целта да дразни хората които обичат марката Фиат, и когато хората му дадоха да разбере че си защитават религията в което няма лощо дори и да има нецензорни изразни който са напълно разбираеми.Ти май си от ония малките голфаджии не мисля че наистина си Фиат манияк вместо да подкрепиш колегите си ти ги портиш това е българщината плуем си в устите един на друк тука хората са приятели, а този индевит НЕ Е според мен.Неискам да се заяждам с никого но това ми направи остро впечетление от този чат.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
evo написа:Здравейте колеги нов съм. Чета всичко в форума да се запозная с вас малко от малко и да ви кажа срам ме е че съм от селския "град" София. Някви 13 годишни тука се правят на отворени и на оборотни чета някви доностнически изказвания и подли к.....ски номера от страна на sonicempire Да те питам приятел и съселянин какво защитаваш някакъв олигофрен който е влезнал само с целта да дразни хората които обичат марката Фиат, и когато хората му дадоха да разбере че си защитават религията в което няма лощо дори и да има нецензорни изразни който са напълно разбираеми.Ти май си от ония малките голфаджии не мисля че наистина си Фиат манияк вместо да подкрепиш колегите си ти ги портиш това е българщината плуем си в устите един на друк тука хората са приятели, а този индевит НЕ Е според мен.Неискам да се заяждам с никого но това ми направи остро впечетление от този чат.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
evo написа:Здравейте колеги нов съм. Чета всичко в форума да се запозная с вас малко от малко и да ви кажа срам ме е че съм от селския "град" София. Някви 13 годишни тука се правят на отворени и на оборотни чета някви доностнически изказвания и подли к.....ски номера от страна на sonicempire Да те питам приятел и съселянин какво защитаваш някакъв олигофрен който е влезнал само с целта да дразни хората които обичат марката Фиат, и когато хората му дадоха да разбере че си защитават религията в което няма лощо дори и да има нецензорни изразни който са напълно разбираеми.Ти май си от ония малките голфаджии не мисля че наистина си Фиат манияк вместо да подкрепиш колегите си ти ги портиш това е българщината плуем си в устите един на друк тука хората са приятели, а този индевит НЕ Е според мен.Неискам да се заяждам с никого но това ми направи остро впечетление от този чат.Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
popara801 написа:Абе що ми се струва,че нещо шопите се гъбаркат на грешно място?Нямате ли си членчета да си играете с тях,ами ходите на хората по нервите.Ходете в голф-форума да се дърпате с детски влакчета и тва е.Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
sonicempire написа:popara801 написа:Абе що ми се струва,че нещо шопите се гъбаркат на грешно място?Нямате ли си членчета да си играете с тях,ами ходите на хората по нервите.Ходете в голф-форума да се дърпате с детски влакчета и тва е.FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар