Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Princo написа:
    Не предизвиквайте звяра ! :D
    Turbo Raceing Begachka написа:
    не е аз предизвиквам всички дето си мислят че с техните утрепани турбини могат да ме бегат ,аз съм с спортен филтър имам и приствка на ауууспуха както и спойлери
    Малииииииииииииииии то мноу тунянк та бегачка бе.... :D :D :D
    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Еййй комплексарче що не вземеш да млъкнеш и не си гледаш работата, по точно да си разцъкваш на NFS така като гледам от къде си виждам че си от града на селските-селяни, то и по манталитета ти личи, че си от София със статут на перничанин караш Голф 3 с MP3 нали? Няма лошо да си селянин виждам че го подчертаваш дори но поне не избивай тук комплексите си "селска мутико". Айде сега те оставям че имам доста по важна работа от това да те направя още по смешен и жалък. И вземи си намери работа, че ме навежда на мисалта че си някой ТЪП общ работник в някой склад за вторични суровини т.е. Мангал!!!
      ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
      Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...

Коментар

вие като сте от Майнатаун да не се взимате за много големи граждани,не можете и правилно да говорите,замятате думите все едно имате ... в устата

Коментар

е колеги аз попринцип няма смисъл да ходя по такива събори неискам да ви засрамвам с мизерните ви бравота от по 100 к.с
          Като гледам бая "приятели" ще насъбереш с тези изказвания...Добре 4е поне си запазил уважителната форма към всички посещаващи този форум с обръщението КОЛЕГИ...че и ако тва го немаше.... Колега Mufa_bg лошо нема може да е с ГОЛФ 3-ка :D ама GTi-кааааааааа... А и друго пише се Racing не Raceing :D :D :D :D
          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

"Raceing" Теб като те гледам колко си добре с правописа евала.

Коментар

вие като сте от Майнатаун да не се взимате за много големи граждани,не можете и правилно да говорите,замятате думите все едно имате ... в устата
              Не си спомям някои да е писал 4е сме граждани,но поне имаме елементарно възпитание,за разлика от "някои" хора.А,Какво имаме в устата....че нещо неможах да те разберем...????

Коментар

шшшш ей ПУМАК....хващай си РАЦИНГОВАТА КОЛА и изчезвай щото ако те барна ЧЕ ТИ ЧУПИМ КОФАТА КОПЕЛЕ (казано на вашия шопски)По събори ще ходиш У вашето село там с другите СЕЛЯЦИ! Тука ходим на сбирки!АЙ сега ако обичаш си спести труда да ми отговаряш,а виж горе в дясно на тая страница има един червен Х натисни го и повече никога не влизай тука!!!
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Кво стана ве селски да не се изчерпа вече???

Коментар

Tqnkata написа:
                    шшшш ей ПУМАК....хващай си РАЦИНГОВАТА КОЛА и изчезвай щото ако те барна ЧЕ ТИ ЧУПИМ КОФАТА КОПЕЛЕ (казано на вашия шопски)По събори ще ходиш У вашето село там с другите СЕЛЯЦИ! Тука ходим на сбирки!АЙ сега ако обичаш си спести труда да ми отговаряш,а виж горе в дясно на тая страница има един червен Х натисни го и повече никога не влизай тука!!!
                    оно ти май не си ял шопски бой,така ми се струва кат дойда ше ти оправя говорните диалекти и дефекти майна

Коментар

Tqnkata написа:
                      оно ти май не си ял шопски бой,така ми се струва кат дойда ше ти оправя говорните диалекти и дефекти майна
                      Значи аз ей тва не мога да разбера.Защо се регистрирате в нашия форум само да се заяждате ? Колегите от Пловдив изобщо не знаеха за тебе (и по-добре ! ) ама ти директно се заяде с тях ! Това кой,как и с кого говори мисля че не е твоя работа.И мисля че ти си човека,който най-малко може да говори за правопис и да прави забележки на другите ! Сега най-учтиво (Знаеш ли какво означава "учтиво" ? Айде по просто ще го кажа)-любезно те моля,да не се заяждаш ! П.П Шопе,такава дума "оно" в българския език няма ! "кат","ше" са типични за един селски простак,да си правя ли извода че си такъв ? П.П 2 Не ме разбирайте погрешно,селяни не са хората на село,а простаците !
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

айде накой модератор да го клъцне тоя маймунякПринко тая приказка за селяните е много правилна
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                          Ей келеш прекаляваш вече вземи млакни копеленце дразнещо да не изядеш ти една дозина пловдивски курове.Отивай да се забавляваш с мотиката в ръка и не се занимавай с нас.ААА и между другото до сега разлопвах една дърта селска путка и много ми заприлича на твоя манталитет и ме самнява че имате няква роднинска връска, може да е майкати или по скоро сестрати.Моля Админестраторите да изтрият този потребител че ще го убия още малко да ме подразни.

Коментар

Евала, тишина и спокойствие ще има 1 годинка от този устат ... незнам даже как да го нарека. И сега какво праим в Неделята без човека с голямия червен ///// Пак на братската ще се събираме нали?
                            with SGNote & HTC Wildfire 8G
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                            с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Колеги оставетего този 18-годишен пикльо, който преди няколко часа си е купил книжката и си мисли ,че кара супер уникална и бърза кола ...Да спре да пише такива глупости ... защото незнам колегата Mufa_bg ако се ядоса малко вече просто неможем целия форум да го спре ... толкова е побъркан, че последния който му се отвори така сега лежи в гипсово корито защото много му знаеше устата.Опитасе да го съди но неможа защото има черен картон и е регестриран в психиатриата в Пловдив и неможаха да го съдат ... сега е на свобода ...

Коментар

PB 5976 BC написа:
                                Колеги оставетего този 18-годишен пикльо, който преди няколко часа си е купил книжката и си мисли ,че кара супер уникална и бърза кола ...Да спре да пише такива глупости ... защото незнам колегата Mufa_bg ако се ядоса малко вече просто неможем целия форум да го спре ... толкова е побъркан, че последния който му се отвори така сега лежи в гипсово корито защото много му знаеше устата.Опитасе да го съди но неможа защото има черен картон и е регестриран в психиатриата в Пловдив и неможаха да го съдат ... сега е на свобода ...
                                ХАХАХАА а ве ти си бати човека.Стига така бе ще се насерът всичките и ще замириши дори хахаха

Коментар

Working...
                                X