в събота е....и идеята не е лоша....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ми то без нас за къде сте бе...??? :D :D :D ФИАТ БРАВО КЛУБ ПЛОВДИВ гостува на ПУНТО срещатата....!!!!И ние ще се радваме да доидем да се видиме....Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
mufa_bg написа:Да слушат хората с черните фланелки с червените надписи на гърбовете! Какво ще кажете да идем в неделя 12:00ч. на гребната да видим какво правят нашите колеги с пунтаците да им направим едно показно пристигане.Да види цяла България за какво става на въпрос и за какво сме FIAT BRAVO CLUB PLOVDIV!!!!!!!!!Fiat Bravo club plovdiv
Коментар
-
Нещо съм се объркал ама нема проблеми там сме.Абе Ванка (РВ 5976 ВС ) кажи кой имал софтуер да ми изчисти малко грешките на Аербега че ми свети лампата, да го помоля да дйдес с компа да го оправим ще почерпаASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...
Коментар
-
van_hellish написа:абе колеги и на мен ми се идва ама ме е срам че моито Типо тва лято стана сдъвкано и изплюто намачкаха ми двете задни врати и за десерт и отзад ме натиснаха ама така е като го оставяш насред някав панаирКакто и да е скоро ще има и включване от моя странаПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
sonicempire написа:van_hellish написа:абе колеги и на мен ми се идва ама ме е срам че моито Типо тва лято стана сдъвкано и изплюто намачкаха ми двете задни врати и за десерт и отзад ме натиснаха ама така е като го оставяш насред някав панаирКакто и да е скоро ще има и включване от моя странаFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
van_hellish написа:абе колеги и на мен ми се идва ама ме е срам че моито Типо тва лято стана сдъвкано и изплюто намачкаха ми двете задни врати и за десерт и отзад ме натиснаха ама така е като го оставяш насред някав панаирКакто и да е скоро ще има и включване от моя странаfiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар