Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

в събота е....и идеята не е лоша....
    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

аз съм навит
      fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
      ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече

Коментар

и аз ще гледам да доида ама в такав случеи ние трябва да се саберем по рано на нащо място
        Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

колеги много ще се радваме да дойдете поне аз де ,да си направим шоуто как си требва
          Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

ми то без нас за къде сте бе...??? :D :D :D ФИАТ БРАВО КЛУБ ПЛОВДИВ гостува на ПУНТО срещатата....!!!!И ние ще се радваме да доидем да се видиме....
            Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
            KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
            Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

все пак ни убединява една обща идея и цел :да докажем коя марка е най добрата :D :D :D

Коментар

mufa_bg написа:
                Да слушат хората с черните фланелки с червените надписи на гърбовете! Какво ще кажете да идем в неделя 12:00ч. на гребната да видим какво правят нашите колеги с пунтаците да им направим едно показно пристигане.Да види цяла България за какво става на въпрос и за какво сме FIAT BRAVO CLUB PLOVDIV!!!!!!!!!
                ок няма никакъв проблем и аз ще гледам да доида
                Fiat Bravo club plovdiv

Коментар

Да в събота от 12:00 (там където си се събираме за фиат срещата) :D
                  Grande Punto 1.3 75 hp
                  Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Нещо съм се объркал ама нема проблеми там сме.Абе Ванка (РВ 5976 ВС ) кажи кой имал софтуер да ми изчисти малко грешките на Аербега че ми свети лампата, да го помоля да дйдес с компа да го оправим ще почерпа
                    ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
                    Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...

Коментар

и моя свети

Коментар

misira80 написа:
                        нали в събота беше
                        в събота е да
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Con Asistencia di Veloce

Коментар

абе колеги и на мен ми се идва ама ме е срам че моито Типо тва лято стана сдъвкано и изплюто намачкаха ми двете задни врати и за десерт и отзад ме натиснаха ама така е като го оставяш насред някав панаирКакто и да е скоро ще има и включване от моя страна
                          Tipo is like bullet on the road

Коментар

van_hellish написа:
                            абе колеги и на мен ми се идва ама ме е срам че моито Типо тва лято стана сдъвкано и изплюто намачкаха ми двете задни врати и за десерт и отзад ме натиснаха ама така е като го оставяш насред някав панаирКакто и да е скоро ще има и включване от моя страна
                            абе колега какво ти дреме .не сме там да парадираме с колите си а да се запознаем и да пием по нещо както правят истинските фиат маниаци

Коментар

sonicempire написа:
                              van_hellish написа:
                              абе колега какво ти дреме .не сме там да парадираме с колите си а да се запознаем и да пием по нещо както правят истинските фиат маниаци
                              е не може малко да не попарадираме ся...
                              FIAT Bravo Club Plovdiv
                              Con Asistencia di Veloce

Коментар

van_hellish написа:
                                кво ти пука нали караш фиат

Коментар

Working...
                                X