Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

по интелигентно намекване за почерпка не бях чувал :D
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

пристигат маниаците част 1/2пристигат маниаците част 2/2Ойл ман търка асфалта, щото гумите са вечни - яко!Съжалявам, че съм накъсал пристигането ви, което беше ефектно с това изпреварване, обаче докато се намествах и нещо натиснах паузата без да искам. За другия път потренирайте някакво синхронно паркиране, че да стане по-яко.

Коментар

Колегата с големия FIAT... другия път ще те питам кво пиеш.... Клип4ета са добри,ам другия път да напраиме едно ама кат требе с паркирането ..... :D :D :D и без такия пререждания моля :D :D :D :D
        Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
        KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
        Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Airfan написа:
          пристигат маниаците част 1/2пристигат маниаците част 2/2Ойл ман търка асфалта, щото гумите са вечни - яко!Съжалявам, че съм накъсал пристигането ви, което беше ефектно с това изпреварване, обаче докато се намествах и нещо натиснах паузата без да искам. За другия път потренирайте някакво синхронно паркиране, че да стане по-яко.
          изложил си сееее!!!
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
            изложил си сееее!!!
            Пресъхна ми устата и за това.........

Коментар

Ей братлета,айде които ще ходят на лятната среща на форума да се съберем тук в Стара Загора и да пътуваме заедно в колона,а?Това го взаимствах от колегите от Търново,те канят тези от Русе да пътуват заедно и така.Аре коментирайте предложението и без това пътят ви е през нас.
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Колеги вижте какво набарах в нета ... http://www.livestream.com/ffbtv

Коментар

PB 5976 BC написа:
                  Колеги вижте какво набарах в нета ... http://www.livestream.com/ffbtv
                  Браво
                  Fiat Bravo club plovdiv

Коментар

ЕЕЕ тва е яко аре да се сабереме да правим лай кучка.
                    ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
                    Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...

Коментар

mufa_bg написа:
                      тука малко ли лай кучка правим,че чак и модераторите ни се карат от време на време
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                        mufa_bg написа:
                        тука малко ли лай кучка правим,че чак и модераторите ни се карат от време на време
                        Абе като гледам бая страници сте понатрупали та може да се прехвърлите при нас че нашите са наполовина. :D Та така...
                        FIAT BRAVO 1.6
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                          Tqnkata написа:
                          mufa_bg написа:
                          Абе като гледам бая страници сте понатрупали та може да се прехвърлите при нас че нашите са наполовина. :D Та така...
                          не владеете изкуството на глупоста и тъпотията то за тва ... мда
                          FIAT Bravo Club Plovdiv
                          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                            popara801 написа:
                            Tqnkata написа:
                            mufa_bg написа:
                            не владеете изкуството на глупоста и тъпотията то за тва ... мда
                            ае да ама мой да са поокършим.хахаха :D
                            FIAT BRAVO 1.6
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Да слушат хората с черните фланелки с червените надписи на гърбовете! Какво ще кажете да идем в неделя 12:00ч. на гребната да видим какво правят нашите колеги с пунтаците да им направим едно показно пристигане.Да види цяла България за какво става на въпрос и за какво сме FIAT BRAVO CLUB PLOVDIV!!!!!!!!!
                              ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
                              Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...

Коментар

нали в събота беше
                                fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
                                ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече

Коментар

Working...
                                X