Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Утре ще се събираме на паркинга нали? Прахосмукачката навести Бравока и сега съм готов да фъркам за срещата
    with SGNote & HTC Wildfire 8G
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
    с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

darkcat2005 написа:
      Утре ще се събираме на паркинга нали? Прахосмукачката навести Бравока и сега съм готов да фъркам за срещата
      там сме!
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Дано да е малко по-прохладно от миналия път , че скоро май трябва да изместим срещата за по-късно :D
        Grande Punto 1.3 75 hp
        Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

staik написа:
          Дано да е малко по-прохладно от миналия път , че скоро май трябва да изместим срещата за по-късно :D
          колко? 21.30 на гребната под моста?
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

fiat

абе не че нещо ама неска маи ми се стори че някои нещастници кадето ги беше яд че права шоу с фиата нещо говореха ако са много оборотни да си спретнем едно спаринкче само предупреждавам че можи да баде пронизан от 9мм магнум или нараган в корема с джобната ми пепирудка понеже маи много бяха оборотни да викат нещо докато минавах.хора не ме познавате и незнаете срещу кои варвите аз мога да бада както добра партия така и наи лошия ви кошмар
            kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

Re: fiat

PB3408CH написа:
              абе не че нещо ама неска маи ми се стори че някои нещастници кадето ги беше яд че права шоу с фиата нещо говореха ако са много оборотни да си спретнем едно спаринкче само предупреждавам че можи да баде пронизан от 9мм магнум или нараган в корема с джобната ми пепирудка понеже маи много бяха оборотни да викат нещо докато минавах.хора не ме познавате и незнаете срещу кои варвите аз мога да бада както добра партия така и наи лошия ви кошмар
              колега вземи чилни малко тука така не си говорим,никой нищо не ти е казал!Аирфен има ли матриал батко?
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Con Asistencia di Veloce

Коментар

аиде бе нещо от пристигането на бравочетата нема ли бре?
                Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Има мат’рял, обаче седи на камерата още. Нямах време да го свалям и качвам в ютуб. Днес или утре живот и здраве ще кача.

Коментар

Важно е 4е има мат’рял.....апък когато тогава....
                    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

шшшш колеги тия в КАТ са просто казано УЖАС!Няма такива марзеливи,безделни,лентияски хора....за една малка бележчица за пред ДАИ ме върнаха чак утре,а чаках 2 часа на гишето с актовете.Нямам думи!
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Баси, от другия път всеки да си сложи една табелка с никнейма от форума, че само Тянката и още 2-3-ма свързвам с лице от срещите...

Коментар

Re: fiat

PB3408CH написа:
                          Мани бегай аз нема да идвам вече ти ме стресира ве хахаха.Луддддд. :D :D :D
                          ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
                          Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...

Коментар

Airfan написа:
                            Баси, от другия път всеки да си сложи една табелка с никнейма от форума, че само Тянката и още 2-3-ма свързвам с лице от срещите...
                            Задължително другия път всеки с табелка!!!! :D Кой нема-глобааааа!!!!

Коментар

колега няма лошо кои къв и с кво се занимава .както ние не те познава ме така и ти не ни познаваш.за заплахи е тъпо а и сме се сабрали да се видим а не да седим на трани да не би някои да пострада .а като се има в надпредвит че някои колеги си водят децата там как е. мисля че там не е мястото и времето е да се правим кои как му варви колата и кви умения има .нищо лично към теб.но помисли малко и за хората които са там.
                              fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
                              ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече

Коментар

Airfan написа:
                                Аз г/д почнах да ви оправям кой кого е :D
                                Grande Punto 1.3 75 hp
                                Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Working...
                                X