абе не че нещо ама неска маи ми се стори че някои нещастници кадето ги беше яд че права шоу с фиата нещо говореха ако са много оборотни да си спретнем едно спаринкче само предупреждавам че можи да баде пронизан от 9мм магнум или нараган в корема с джобната ми пепирудка понеже маи много бяха оборотни да викат нещо докато минавах.хора не ме познавате и незнаете срещу кои варвите аз мога да бада както добра партия така и наи лошия ви кошмар
абе не че нещо ама неска маи ми се стори че някои нещастници кадето ги беше яд че права шоу с фиата нещо говореха ако са много оборотни да си спретнем едно спаринкче само предупреждавам че можи да баде пронизан от 9мм магнум или нараган в корема с джобната ми пепирудка понеже маи много бяха оборотни да викат нещо докато минавах.хора не ме познавате и незнаете срещу кои варвите аз мога да бада както добра партия така и наи лошия ви кошмар
колега вземи чилни малко тука така не си говорим,никой нищо не ти е казал!Аирфен има ли матриал батко?
аиде бе нещо от пристигането на бравочетата нема ли бре?
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
шшшш колеги тия в КАТ са просто казано УЖАС!Няма такива марзеливи,безделни,лентияски хора....за една малка бележчица за пред ДАИ ме върнаха чак утре,а чаках 2 часа на гишето с актовете.Нямам думи!
Мани бегай аз нема да идвам вече ти ме стресира ве хахаха.Луддддд. :D :D :D
ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...
Баси, от другия път всеки да си сложи една табелка с никнейма от форума, че само Тянката и още 2-3-ма свързвам с лице от срещите...
Задължително другия път всеки с табелка!!!! :D Кой нема-глобааааа!!!!
колега няма лошо кои къв и с кво се занимава .както ние не те познава ме така и ти не ни познаваш.за заплахи е тъпо а и сме се сабрали да се видим а не да седим на трани да не би някои да пострада .а като се има в надпредвит че някои колеги си водят децата там как е. мисля че там не е мястото и времето е да се правим кои как му варви колата и кви умения има .нищо лично към теб.но помисли малко и за хората които са там.
fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече
Коментар