Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тази вечер обикалях с "новите" фарове и града, да Ви кажа моите фарове много хубаво светят, но сега направо с ксенона има огромна разлика ... от мръсен рефлектор и чист ... разликата е много голяма сериозно.

Коментар

За разликата че е ОЧЕВАДНА съм сигурен... Честито!!! Ама както говорих с БУХ в Асеновград искат по 30 левчета за фар за тази операция... Ако предложите по приемлива оферта съм съгласен и да черпя и парички за маистора да има. Много ми са мръсни късите
      with SGNote & HTC Wildfire 8G
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
      с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

darkcat2005 написа:
        За разликата че е ОЧЕВАДНА съм сигурен... Честито!!! Ама както говорих с БУХ в Асеновград искат по 30 левчета за фар за тази операция... Ако предложите по приемлива оферта съм съгласен и да черпя и парички за маистора да има. Много ми са мръсни късите
        Еверт Лак - по 15 лв на рефлектор. Имам едни рециклирани лупи у нас, днес ще ги сглабям, така че ако някой иска да види как изглежда рефлекторът наживо довечера да се обажда овреме!

Коментар

Мен ми е трудното да ги разлепя, не че рефлектора е олющен, а отвътре са и рефлектора и стъклото на капки и прах. Мерси за инфото за Еверт Лак
          FIAT Bravo Club Plovdiv

Коментар

darkcat2005 написа:
            Мен ми е трудното да ги разлепя, не че рефлектора е олющен, а отвътре са и рефлектора и стъклото на капки и прах. Мерси за инфото за Еверт Лак
            Що ти е трудно? Кво става? Със сешоар се отварят за норматив.

Коментар

week-endа ще се позанивамам а с какво го лепите после?
              FIAT Bravo Club Plovdiv

Коментар

Колега специално за теб и ако някой друг иска в неделя на срещата ако дойдеш може да направим едно почистване на фарчетата.

Коментар

Тишо, само не ме карай да си слагам 14" и да ти напукам шушоните ... аххахаххаххха

Коментар

darkcat2005 написа:
                    week-endа ще се позанивамам а с какво го лепите после?
                    Аз използвам старото лепило, то се размеква от жегата и лепи наново. Друг вариант е да си купиш полимерно от някой магазин.

Коментар

PB 5976 BC написа:
                      Колега специално за теб и ако някой друг иска в неделя на срещата ако дойдеш може да направим едно почистване на фарчетата.
                      ле ле услуги по домовете няма ли да пуснеш????да доидеш в кащи да ми ги по-освижиш фар4етата
                      Fiat Bravo club plovdiv

Коментар

Airfan написа:
                        darkcat2005 написа:
                        Еверт Лак - по 15 лв на рефлектор. Имам едни рециклирани лупи у нас, днес ще ги сглабям, така че ако някой иска да види как изглежда рефлекторът наживо довечера да се обажда овреме!
                        лупи ли продаваш?
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Еми аз това предложих още в началото... Почерпка и парички давам ако е приемливо, смятам че само отваряне и там с вода ли какво се измиваха ще е достатъчно ако искаш на ЛС ми кажи колко парички все пак видимоста ми е приоритет на пътя
                          FIAT Bravo Club Plovdiv

Коментар

Tqnkata написа:
                            Airfan написа:
                            darkcat2005 написа:
                            лупи ли продаваш?
                            Не са мои, но са втори комплект на пича, ако имаш интерес - да го питам?

Коментар

Колеги предлагам тъй като тази неделя ще е супер времето предлагам .... палим Бравотата и отиваме на плаж на Слънчев гряг, щес е съберем по 4-ма в кола и гасссс към морето и после вечерта се пребираме.Айде чакам желаещи ... аз съм първия

Коментар

и аз сам навитак бе...... ве4е сме двама!!!!
                                Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                                KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                                Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Working...
                                X