аиде неделя на калояново аз към 9 съм тама които иска да идва
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Tqnkata написа:mufa_bg Ти пръв започна да се напъваш ако си спомняштянка остави 4е ска4а и по-нависоко.....на 1.8-ци :D :D :DFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
ахааааааа на си4ки ли ще ни сипеш или на секи по отделно..... :D :D :DFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Много бързи тея бравота 1.6 бе .... хахаххххаКолеги днес ми остана малко време и си отворих фаровете и ги почистих старателно с колегата Гошо Баланса, за което му благодаря много .... е и ще почерпа естествено ....ето и една, две снимки :Почистил съм малкия рефлектор на дългите, а на късите не .... вижте каква е разликата.А пък да не Ви говоря каква е вечерта.
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Много бързи тея бравота 1.6 бе .... хахаххххаКолеги днес ми остана малко време и си отворих фаровете и ги почистих старателно с колегата Гошо Баланса, за което му благодаря много .... е и ще почерпа естествено ....ето и една, две снимки :Почистил съм малкия рефлектор на дългите, а на късите не .... вижте каква е разликата.А пък да не Ви говоря каква е вечерта.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Много бързи тея бравота 1.6 бе .... хахаххххаКолеги днес ми остана малко време и си отворих фаровете и ги почистих старателно с колегата Гошо Баланса, за което му благодаря много .... е и ще почерпа естествено ....ето и една, две снимки :Почистил съм малкия рефлектор на дългите, а на късите не .... вижте каква е разликата.А пък да не Ви говоря каква е вечерта.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Много бързи тея бравота 1.6 бе .... хахаххххаКолеги днес ми остана малко време и си отворих фаровете и ги почистих старателно с колегата Гошо Баланса, за което му благодаря много .... е и ще почерпа естествено ....ето и една, две снимки :Почистил съм малкия рефлектор на дългите, а на късите не .... вижте каква е разликата.А пък да не Ви говоря каква е вечерта.Fiat Bravo club plovdiv
Коментар
-
popara801 написа:PB 5976 BC написа:Много бързи тея бравота 1.6 бе .... хахаххххаКолеги днес ми остана малко време и си отворих фаровете и ги почистих старателно с колегата Гошо Баланса, за което му благодаря много .... е и ще почерпа естествено ....ето и една, две снимки :Почистил съм малкия рефлектор на дългите, а на късите не .... вижте каква е разликата.А пък да не Ви говоря каква е вечерта.
Коментар
-
Tqnkata написа:PB 5976 BC написа:
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар