Хубава разходка си направихме.Jimmy да дадеш отзиви Обаче времето дойде малко кът, трябваше по от-рано да тръгнем.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
наистина днеска сре6тата бе6е супер и има6е много бравота :D :D :Dето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858
Коментар
-
Мн0о0о0ог0о0о0о шукарски фанелки бре.... :D на някои дори им седяха като по мярка а на други.... :D :D :D :D Фанелките са 6-так....после свалям снимките,ще добавя нещо от днешната среща....Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Аз след малко ще пусна моите клипове, но от сега да кажа, че съм заснел идванто на Браво-маниаците и е станало много много добре!Относно дръпката Стило - Браво. Пича със стилото - моите уважения, но не знае как да си кара колата, а според моя запис въпреки това и двата пъти беше отпред, като втория път с доста малко. Браво-шофьора си познава по-добре колата според мен.
Коментар
-
Дааа нямаше никакви колежки от СЗ,цтцтцт Относно дръпката съм сколонен да мисля че ще го дръпна,с по добри гуми и на по дълго растояние,гумите ми са много леш и немога да тръгна в хубаво обороти без да завъртя.50 на 50 съм. По принцип Стилото трябва да ме направи на сол но незнам.ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...
Коментар
-
mufa_bg написа:Дааа нямаше никакви колежки от СЗ,цтцтцт Относно дръпката съм сколонен да мисля че ще го дръпна,с по добри гуми и на по дълго растояние,гумите ми са много леш и немога да тръгна в хубаво обороти без да завъртя.50 на 50 съм. По принцип Стилото трябва да ме направи на сол но незнам.Fiat Bravo club plovdiv
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар