Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mufa_bg написа:
    Здравейте колеги днес няма какво да правя и мисля да дойда.Искам само да питам някой наясно ли е с изпускателната система на бравото и някой правил ли е нещо на кулекторите,за да поговорим.Може и да ме знаете аз съм с сивото браво със затворената маска и от скоро с черно сиви джанти.
    ти само 1 пат доиде и тва ти беше
    Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Еми каде работа къде не съм в Пловдив днес съм там.
      ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
      Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...

Коментар

Днес стана много готино ето 2 снимки от мен
        Прикачени файлове
        FIAT Bravo Club Plovdiv
        Con Asistencia di Veloce

Коментар

до кога стоиахте днеска 6тото аз се освободих в 19:30 и си мислех да мина но не мислех 4е 6тиахте да сте о6те там
          ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

sexa86 написа:
            до кога стоиахте днеска 6тото аз се освободих в 19:30 и си мислех да мина но не мислех 4е 6тиахте да сте о6те там
            До 7:30 повечето си тръгнахме. Другата седмица повече да дойдат
            Истинският приятел е този на когото може да се обадиш в 4:00 сутринта и да му кажеш:''Копеле убих човек'',а той да ти отговори:OK,къде ще копаем.

Fiat Bravo - HGT 20v 155 BHP

Коментар

Днес супер срещичка стана! Пак изпуснах колоната много добре изглеждаше отстрани 1 по 1 как пристигат и паркират ...
              with SGNote & HTC Wildfire 8G
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
              с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

darkcat2005 написа:
                Днес супер срещичка стана! Пак изпуснах колоната много добре изглеждаше отстрани 1 по 1 как пристигат и паркират ...
                И мене ме е яд затова Другата неделя се надявам да дойда още на братската могила
                Истинският приятел е този на когото може да се обадиш в 4:00 сутринта и да му кажеш:''Копеле убих човек'',а той да ти отговори:OK,къде ще копаем.

Fiat Bravo - HGT 20v 155 BHP

Коментар

darkcat2005 написа:
                  ами аз ти казах че там не ми приличаше много на мястото за среща

Коментар

Нагледах се неделята на пушеци и ръчни и вчера за проба оитах за завъртя от място с ръчна, резултата беше как бравока си седна на дупето и немръдна като заковано. Може и да се посмеете но откакто сложих тези 185/60/14 Пирели п6 Бравока не върти гуми... само с навит волан на тръгване едната може да изпусне, незнам гумите ли са причината или маи съединителя е тръгнал...
                    with SGNote & HTC Wildfire 8G
                    FIAT Bravo Club Plovdiv
                    Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                    с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

darkcat2005 написа:
                      Нагледах се неделята на пушеци и ръчни и вчера за проба оитах за завъртя от място с ръчна, резултата беше как бравока си седна на дупето и немръдна като заковано. Може и да се посмеете но откакто сложих тези 185/60/14 Пирели п6 Бравока не върти гуми... само с навит волан на тръгване едната може да изпусне, незнам гумите ли са причината или маи съединителя е тръгнал...
                      ако са ти хубави гумите....като каза съединител и моя е за смяна,че между 2-ра и 3-та направо лъзга оборотите
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

аиде да не почваме да говорим за съИдинител че 3 пати вече лъжа съИдинитела с реглаж на жиолото :D :D :D
                        Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
                          аиде да не почваме да говорим за съИдинител че 3 пати вече лъжа съИдинитела с реглаж на жиолото :D :D :D
                          М’че така де като го сменяш трябва да извадиш всичко друго но не и феродо!...

Коментар

npace написа:
                            BUH написа:
                            като му доиде времето ще го мислим димек като отделя пари вечния проблем :D
                            Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
                              npace написа:
                              BUH написа:
                              като му доиде времето ще го мислим димек като отделя пари вечния проблем :D
                              па и много пари де*** и съединителя,не е едно време като на московеца...
                              FIAT Bravo Club Plovdiv
                              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Не е толкова скъп бе, на JTD e около 350лв., а на 1.6-цата е 220лв. комплекта всичко !

Коментар

Working...
                                X