Tqnkataкво стаа нашия продаде ли борбет-а?ами не съм ама ако излезе нещо подходящо ще ги бутна .. че тука ми бяха спрели колата от движение 3 дена се бях побъркал, че бяха взели книжки талони малони направо ме заковаха тежко тежко в нарушението
Единствената сиера, която много върви е Cosword, а не някакви 3,4,8 или 9 клапонови дараци.
Довечера в 9:00 ела с твоето бързо Браво да покажеш колко върви!Оставям на теб да определиш мястото и да извикаш всички сеирджии и семкаджии да гледат!И се пише Cosworth а не Cosword.И тази Сиера с която ще дойда си я виждал и знаеш в кво състояние е.Не вярвам да те плаши Сиера по голяма от теб на години!?Тянка колата е на 20 години и е обикновена 2000 куб. 115 коня на 500 хил. км.!Ако господин Иван Алексиев дойде и ми затвори устата аз повече в тоя форум няма да пиша! и аз искам да се драпна с тази сиера :D само 4е за дове4ера нз и нз за кое околоврастнп говорите
Идваш от Макдоналц, минаваш ВСИ,минаваш Мебелна къща и преди моста на асеновградско в ляво малко по-надоло.Абе караш само направо и после един ляв.И сега ако не си го разбрал..... немога да ти помогна!
Тази вечер замерихме моята кола със Сиерата, Наско каза, че може и да не говорим по темата, но аз съм мъж и мога да понеса жестоката истина.Та с една дума "Онази Сиера" ме победи Направихме две гонки със Сиерата резултата беше ясен.Наско, добре се справя все още фордчето.
а ве Нака що не ме изчака и с мен да се пуснеш....?
Ти не каза че ще идваш!Каза че искаш да се пробваш.Часът беше 10:00 а теб те нямаше.Ако имаш мерак тези дни по празниците може да остане време за един два старта.
еккккйййййййййййй къде са бързите бравота бе хахахахах,НЯМА ТАКИВААААА ХАХАХАХААХ :Dсмях в залата.. :Dчяаках некви 147 хгт-та ама нямааа хахаах :D нещо от сорта на 2.3 ми търсета :D :D :D :D :D :D :D :D
Ти не каза че ще идваш!Каза че искаш да се пробваш.Часът беше 10:00 а теб те нямаше.Ако имаш мерак тези дни по празниците може да остане време за един два старта.
Е тва,че искам да се пробвам не значи ли че ще дойда?не те ли е срам бе 10 часа вика ми бепе срещата,закъснях 10 минутки,ние миналия път как те чакахме 40 мин....ааа следващия път да чакаш.....не сериозно ся снощи никъв старт нямаше 15 минути не мога да тръгна в 3000 обората,така че смятам че Ванката има право на реванш,а?
Тази вечер замерихме моята кола със Сиерата, Наско каза, че може и да не говорим по темата, но аз съм мъж и мога да понеса жестоката истина.Та с една дума "Онази Сиера" ме победи Направихме две гонки със Сиерата резултата беше ясен.Наско, добре се справя все още фордчето.
Е тва,че искам да се пробвам не значи ли че ще дойда?не те ли е срам бе 10 часа вика ми бепе срещата,закъснях 10 минутки,ние миналия път как те чакахме 40 мин....ааа следващия път да чакаш.....не сериозно ся снощи никъв старт нямаше 15 минути не мога да тръгна в 3000 обората,така че смятам че Ванката има право на реванш,а?
Добре бе пич звънни един телефон , кажи чакайте ме , аз откъде да знам че ще идваш?Остави си телефона да ти звъннем да те питаме.
Коментар