Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Trojaneca написа:
    Братле, успокой топката. Като не знаеш какво да кажеш - изразходвай си злобата някъде другаде
    спокоен съм!Ти не се меси много...
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Con Asistencia di Veloce

Коментар

пичове само нз за какво толкова се заяждатевмесето си лафите за по-готини неща и да сте единни вие ......праите тъпи(голфаджийски) изпълнения

Коментар

Еми нервим се на накой хора, където се подиграват на другите защото са постигнали до някаква известна степен лесно или им е било трудно да си направят нещо по колата, за да им е по-хубава / примерно /.Неможе вчерашен гомнишар да ми пише такива работи!Да се съобразява кво говори и къде го говори!За пореден път казвам, че не се заяждам, а просто искам да ни разберете правилно.А онези избушляци където имаш по 12 мнения могат да си пишат колкото искат глупости .... те немогат да ни стъпят и на малкия пръст на левия крак.

Коментар

npace написа:
          PB 5976 BC написа:
          npace написа:
          PB 5976 BC написа:
          sUkI написа:
          Айде ,айде бившите голфаджий почнаха да карат бързи бегачки с купе джанти и кислордни бутилки в багажниците :Dбързаци
          Първо .... се пише с джанти от Фиат Купе, а не / с купе джанти / .Хахахахаххаха МАЙЧЕ ТЕ НАРЕДИХ .....Второ .... тея малките където вчера взеха книжки и си мислят, че карат бързи коли от сорта на 155 коня, а обърках се извинявай магарета хаххаххха няма нищо общо с вървенето ( ако ме разбираш кво говоря, ама едвали повярвайми ще ти е трудно, то се искам малко горе в главата да имаш нещо), има колички където ще ги накаже много жестоко, ако искаш да сложим доволно парички и да се пуснем ... ?Или пак насра ... ааа ... хахаххххха!Като си толкова много навитак и талигата ти върви ....Трето ... ръчна не се опъва, след като си натиснал СЪЕДИНИТЕЛЯ ИЛИ АМБРИАЖА, ръчната спирачка е когато колата е в покой!!!Четвърто ... / това го получаваш бонус хааххахах /, а за кислородните бутилки в багажника, чрез тях дишаш, те са за високата скорост на Браво 1.6 16V, тези с 2.0-те могат само да си мечтаят за такива, по простата причина, че нямат парички хайванчетата да си сложат.Едвали, като идеш на колонката казваш "Догорееее" .... хахаххахахАЙ СЯ ХВАНИ ТОЯ БОНУС ....
          Ей дълъг мноо ти знае устата ама като дойде времето да сложим колите на чертата се насираш!Като много знаеш запали си супер красивото и бързо браво утре вечер звънни ми един телефон и ела да ти сипя да хапнеш!
          Наско, с кое бе с онзи форд ли ? хахахаххахахахаххаххахаххах
          Онзи Форд е готов ела да видим кой кога!Смееш се на какво?Мислиш че си по бърз от "оня" Форд?Ела и го докажи пред всички в тоя форум!Викни който искаш да дойде да гледа поне в семкаджийските събирания си номер 1!Аз съм на линия!Довечера където кажеш в колкото кажеш пред колкото публика искаш!Не забравяй че Форда е на 500 хил км!
          То и аз познавам един с една такава 2.0 сиера "много върви" .... направо като почне да върти на първа знаеш ли кво вика ...."Пуснимааааааааааааа" пък камоли на 2-ра "Умирааааамммммммммм"3-та няма смисъл ......

Коментар

Наско за къв форд става въпрос бе що не си споделил?
            FIAT Bravo Club Plovdiv
            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Единствената сиера, която много върви е Cosword, а не някакви 3,4,8 или 9 клапонови дараци.

Коментар

PB 5976 BC написа:
                Единствената сиера, която много върви е Cosword, а не някакви 3,4,8 или 9 клапонови дараци.
                Довечера в 9:00 ела с твоето бързо Браво да покажеш колко върви!Оставям на теб да определиш мястото и да извикаш всички сеирджии и семкаджии да гледат!И се пише Cosworth а не Cosword.И тази Сиера с която ще дойда си я виждал и знаеш в кво състояние е.Не вярвам да те плаши Сиера по голяма от теб на години!?Тянка колата е на 20 години и е обикновена 2000 куб. 115 коня на 500 хил. км.!Ако господин Иван Алексиев дойде и ми затвори устата аз повече в тоя форум няма да пиша!
                То и аз познавам един с една такава 2.0 сиера "много върви" .... направо като почне да върти на първа знаеш ли кво вика ...."Пуснимааааааааааааа" пък камоли на 2-ра "Умирааааамммммммммм"3-та няма смисъл ......
                Значи си по бърз и трябва да го докажеш!
                Наско, с кое бе с онзи форд ли ? хахахаххахахахаххаххахаххах
                Искам те да дойдеш и да се смееш пред мен!ДОКАРАЙ И ОНЗИ ХИБРИД КЪДЕТО Е 135 КОНЯ!

Коментар

добре идете в крайна сметка и се састезаваите но после всеки да застане като маж и да каже загубих едикоий си ме победи ей так трябва да го направите иначе само с приказки работата не става

Коментар

леко с ония хубрид че там няма да ти мине номера ако найстина е такава сиерата каквато казваш...На кой е тая кола?И аз искам да се дърпам с нея много обичам да се дърпам с сиери
                    FIAT Bravo Club Plovdiv
                    Con Asistencia di Veloce

Коментар

10:00 на околовръстното на Тракия, където засичахме твоето браво.

Коментар

почна да става интересно

Коментар

Ще има изненада .....

Коментар

PB 5976 BC написа:
                            Ще има изненада .....
                            каква изненада

Коментар

[quote="npace"]
                              PB 5976 BC написа:
                              Довечера в 9:00 ела с твоето бързо Браво да покажеш колко върви!Оставям на теб да определиш мястото и да извикаш всички сеирджии и семкаджии да гледат!И се пише Cosworth а не Cosword.И тази Сиера с която ще дойда си я виждал и знаеш в кво състояние е.Не вярвам да те плаши Сиера по голяма от теб на години!?Тянка колата е на 20 години и е обикновена 2000 куб. 115 коня на 500 хил. км.!Ако господин Иван Алексиев дойде и ми затвори устата аз повече в тоя форум няма да пиша! и аз искам да се драпна с тази сиера :D само 4е за дове4ера нз и нз за кое околоврастнп говорите
                              ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

Ако още малко се поразмирише темата може и присъствие от хората на закона да има.10:00 е часът!

Коментар

Working...
                                X