Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не че ви знам кой къв е и чий го дирите да си дирляте тук, но суки е прав и със сигурност по елементарни и инфантилни мнения в този форум не съм виждал от предходните няколко.Тянка и човека с номер вместо прякор, хванете се гушнете да пиете по една ракия и се кефете на полу-идиотските си лафове вместо да си отговаряте един връз друг във форума колко били яки Така като гледам май само на вас са ви забавни... а и всъщност силно се надявам да е така де."... там е САМО ЗА БЕГАЧКИ, т.е. ФИАТ БРАВО ..."Абе леле боже господи, от кой квартал ги извади тия и защо им отне голфовете?!

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

@PB 5976 BC, като си комплексиран и не знаеш какво да кажеш - недей да се изказваш и да се опитваш да вкарваш някакви псевдоинтелигентни умозаключения, че отстрани изглеждаш по-смешен от подкована жаба. Карай си малолитражката там и недей да злобееш, че се старее от много нерви
      3.0CRD

Коментар

абе хора вие няма ли да престанете с вашите глупости? може ли да се нареждате така? шапшали..............
        Фиат Браво 2.0 20V HGT

Коментар

PB 5976 BC написа:
          sUkI написа:
          Айде ,айде бившите голфаджий почнаха да карат бързи бегачки с купе джанти и кислордни бутилки в багажниците :Dбързаци
          Първо .... се пише с джанти от Фиат Купе, а не / с купе джанти / .Хахахахаххаха МАЙЧЕ ТЕ НАРЕДИХ .....Второ .... тея малките където вчера взеха книжки и си мислят, че карат бързи коли от сорта на 155 коня, а обърках се извинявай магарета хаххаххха няма нищо общо с вървенето ( ако ме разбираш кво говоря, ама едвали повярвайми ще ти е трудно, то се искам малко горе в главата да имаш нещо), има колички където ще ги накаже много жестоко, ако искаш да сложим доволно парички и да се пуснем ... ?Или пак насра ... ааа ... хахаххххха!Като си толкова много навитак и талигата ти върви ....Трето ... ръчна не се опъва, след като си натиснал СЪЕДИНИТЕЛЯ ИЛИ АМБРИАЖА, ръчната спирачка е когато колата е в покой!!!Четвърто ... / това го получаваш бонус хааххахах /, а за кислородните бутилки в багажника, чрез тях дишаш, те са за високата скорост на Браво 1.6 16V, тези с 2.0-те могат само да си мечтаят за такива, по простата причина, че нямат парички хайванчетата да си сложат.Едвали, като идеш на колонката казваш "Догорееее" .... хахаххахахАЙ СЯ ХВАНИ ТОЯ БОНУС ....
          Ей дълъг мноо ти знае устата ама като дойде времето да сложим колите на чертата се насираш!Като много знаеш запали си супер красивото и бързо браво утре вечер звънни ми един телефон и ела да ти сипя да хапнеш!

Коментар

аа ти жив ли си бе
            Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

npace написа:
              PB 5976 BC написа:
              sUkI написа:
              Айде ,айде бившите голфаджий почнаха да карат бързи бегачки с купе джанти и кислордни бутилки в багажниците :Dбързаци
              Първо .... се пише с джанти от Фиат Купе, а не / с купе джанти / .Хахахахаххаха МАЙЧЕ ТЕ НАРЕДИХ .....Второ .... тея малките където вчера взеха книжки и си мислят, че карат бързи коли от сорта на 155 коня, а обърках се извинявай магарета хаххаххха няма нищо общо с вървенето ( ако ме разбираш кво говоря, ама едвали повярвайми ще ти е трудно, то се искам малко горе в главата да имаш нещо), има колички където ще ги накаже много жестоко, ако искаш да сложим доволно парички и да се пуснем ... ?Или пак насра ... ааа ... хахаххххха!Като си толкова много навитак и талигата ти върви ....Трето ... ръчна не се опъва, след като си натиснал СЪЕДИНИТЕЛЯ ИЛИ АМБРИАЖА, ръчната спирачка е когато колата е в покой!!!Четвърто ... / това го получаваш бонус хааххахах /, а за кислородните бутилки в багажника, чрез тях дишаш, те са за високата скорост на Браво 1.6 16V, тези с 2.0-те могат само да си мечтаят за такива, по простата причина, че нямат парички хайванчетата да си сложат.Едвали, като идеш на колонката казваш "Догорееее" .... хахаххахах АЙ СЯ ХВАНИ ТОЯ БОНУС ....
              Ей дълъг мноо ти знае устата ама като дойде времето да сложим колите на чертата се насираш!Като много знаеш запали си супер красивото и бързо браво утре вечер звънни ми един телефон и ела да ти сипя да хапнеш!
              Хммм май съм изпуснала
              "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
              не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

sUkI написа:
                PB 5976 BC написа:
                sUkI написа:
                Първо .... се пише с джанти от Фиат Купе, а не / с купе джанти / .Хахахахаххаха МАЙЧЕ ТЕ НАРЕДИХ .....Второ .... тея малките където вчера взеха книжки и си мислят, че карат бързи коли от сорта на 155 коня, а обърках се извинявай магарета хаххаххха няма нищо общо с вървенето ( ако ме разбираш кво говоря, ама едвали повярвайми ще ти е трудно, то се искам малко горе в главата да имаш нещо), има колички където ще ги накаже много жестоко, ако искаш да сложим доволно парички и да се пуснем ... ?Или пак насра ... ааа ... хахаххххха!Като си толкова много навитак и талигата ти върви ....Трето ... ръчна не се опъва, след като си натиснал СЪЕДИНИТЕЛЯ ИЛИ АМБРИАЖА, ръчната спирачка е когато колата е в покой!!!Четвърто ... / това го получаваш бонус хааххахах /, а за кислородните бутилки в багажника, чрез тях дишаш, те са за високата скорост на Браво 1.6 16V, тези с 2.0-те могат само да си мечтаят за такива, по простата причина, че нямат парички хайванчетата да си сложат.Едвали, като идеш на колонката казваш "Догорееее" .... хахаххахахАЙ СЯ ХВАНИ ТОЯ БОНУС ....
                Очилат съркопцисе,бъркай си боичките и си мишкувай.Няма значение дали вчера или днес съм взел книжка,карам ли по-хубава кола от твоята?ОТГОВОР КАРАМ.Имам ли пари да си карам колата на БЕНЗИН(НА КАКВОТО Е ПРЕДВИДЕНА ДА СЕ КАРА) КАРАМ.Кат ти е толкова бърза колата.Дай да ги слагаме,ако искаш с 4 човека в моята кола Г-н ГОЛФ КИЛЪР,но според мен си Г-н НИКОЙ Ако си много навит,слагаме талоните?Ама няма смисъл твоята кошница я и взема 2000 хиляди с тия циганий дет си правил я не А бомба в колата неща да имам... 1600лв.веднага мога да изкарам за газчица,Няма да я карам 10години , което ти най-вероятно ще направиш От сорта на 155 коня друг път,диното показа друго А така "ДОГОРЕЕЕ" като БАШ БАЙ ГОЛФАДЖИЯ !!!А сега,въри лягай и утре бъркай пак боламачи,опа бои обърках се както вчера и преди няколко месеца.Чао мишки
                Само неможах да разбера, как реши и кой те излъга, че твоята талига е по хубава от моята .... хахахаххаЯ ми кажи от както си си взел колата колко км си навъртял само ти, защото твоята кола е карат няколко хора, по не моята не е семейна ... хаххахаИ аз не претендирам, че моята е по-бърза от твоята.... хахахаххНезнам дали ще я карам 10 години, сигорно съдиш по себеси .... хаххахахаххаПросто се опитвам да ти намекна да не се фантазираш толкова много с тия 2.0-ки, щото има и по бързи от вас .... хахахаххха

Коментар

Trojaneca написа:
                  @PB 5976 BC, като си комплексиран и не знаеш какво да кажеш - недей да се изказваш и да се опитваш да вкарваш някакви псевдоинтелигентни умозаключения, че отстрани изглеждаш по-смешен от подкована жаба. Карай си малолитражката там и недей да злобееш, че се старее от много нерви
                  Неможах да разбера ти ли си подкованата жаба.... хахаххаххахИ пак не се заяждам просто някой хора да слезнат на земята!

Коментар

npace написа:
                    PB 5976 BC написа:
                    sUkI написа:
                    Наско, с кое бе с онзи форд ли ? хахахаххахахахаххаххахаххах

Коментар

PB 5976 BC написа:
                      npace написа:
                      PB 5976 BC написа:
                      sUkI написа:
                      Онзи Форд е готов ела да видим кой кога!Смееш се на какво?Мислиш че си по бърз от "оня" Форд?Ела и го докажи пред всички в тоя форум!Викни който искаш да дойде да гледа поне в семкаджийските събирания си номер 1!Аз съм на линия!Довечера където кажеш в колкото кажеш пред колкото публика искаш!Не забравяй че Форда е на 500 хил км!

Коментар

Ей момчета ще развалите махленския моабед! Ама нидейти така ве майна... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 ! Я по-весело, а между другото винаги чета как се движи лафа в тази тема и винаги много се кефя на сформирания "БРАВО КЛУБ"...без значение с 1.2 ли е или 2.0 е мотора под капака. Поздрави и весели празници!
                        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                        http://www.keepfighting.ms

Коментар

PB 5976 BC написа:
                          Неможах да разбера ти ли си подкованата жаба.... хахаххаххах
                          Пределно-ясно съм се изказал в поста ми, че да задаваш DUMB въпроси. Ако все пак не си ме разбрал - ще се изкажа още веднъж, като този път ще гледам да се изкажа на ниво IQ<50, че тогава шансовете да схванеш писаното, са малко по-големи
                          3.0CRD

Коментар

Trojaneca написа:
                            PB 5976 BC написа:
                            Неможах да разбера ти ли си подкованата жаба.... хахаххаххах
                            Пределно-ясно съм се изказал в поста ми, че да задаваш DUMB въпроси. Ако все пак не си ме разбрал - ще се изкажа още веднъж, като този път ще гледам да се изкажа на ниво IQ<50, че тогава шансовете да схванеш писаното, са малко по-големи
                            а ве ти пък кой си ве?Кви се извъдихте тука да ме наричете МЕН голфаджия....ти познаваш ли ме мене изобщо ве шлиоко и другия там гъзечешец че да ми говорите и да ме наричате с някви определения... щЕ СИ ПИшА КВОТО СИ ИСКАМ ЗА КОЙТО ИСКАМ Джими евала за поста!
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Братле, успокой топката. Като не знаеш какво да кажеш - изразходвай си злобата някъде другаде
                              3.0CRD

Коментар

npace написа:
                                PB 5976 BC написа:
                                npace написа:
                                PB 5976 BC написа:
                                sUkI написа:
                                Онзи Форд е готов ела да видим кой кога!Смееш се на какво?Мислиш че си по бърз от "оня" Форд?Ела и го докажи пред всички в тоя форум!Викни който искаш да дойде да гледа поне в семкаджийските събирания си номер 1!Аз съм на линия!Довечера където кажеш в колкото кажеш пред колкото публика искаш!Не забравяй че Форда е на 500 хил км!
                                с кав двигател е този форд :D
                                ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

Working...
                                X