май май !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sUkI
Tqnkata написа:sUkI написа:но то е само за бегачки, ..... демек САМО ФИАТ БРАВО!!!
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Еми, Тянка нали знаеш мястото къде ще е на срещата другия път, но то е само за бегачки, ..... демек САМО ФИАТ БРАВО!!!Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
-
Еми за повечето предполагам но голф3 1.8моноинжекция 80и косур к.с. не е варви повече и от моето браво 1.4 12v все пак няма оборотомер а огромен часовник на таблотоwith SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
sUkI
npace написа:PB 5976 BC , GOLF KILLER за какъв Голф си говорим!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_22
Коментар
-
sUkI написа:npace написа:PB 5976 BC , GOLF KILLER за какъв Голф си говорим!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_22<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
BlueStorm написа:PB 5976 BC написа:Еми, Тянка нали знаеш мястото къде ще е на срещата другия път, но то е само за бегачки, ..... демек САМО ФИАТ БРАВО!!!
Коментар
-
Написах "Само за бегачки" и всички бумммммм ... направо избухнаха аххахахахха бахти кефа ... !Май,май никой от Вас не ми схваща тънката мисъл ... лошо, всички го приеха много навътре ... лошо, много лошоооо.Ххмммм ... кво пък ме интересува А пък до колкото за шибаните голфове много ме дразнят .... тия 3-ки и 2-ки и незнам си още кво ... и затова си ги наказвам редовно.Само гледат отзад пише .... РВ 5976 ВС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар