и аз се извиниавам 4е не доидох но ниама6е на4ин просто отново биах зает но другиа пат 6те направиа вси4ко вазмойно да доида :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
scrolllock написа:И аз щях да идвам да ви досадя за първи път на срещите, но неуспях... др пътwith SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
darkcat2005 написа:scrolllock написа:И аз щях да идвам да ви досадя за първи път на срещите, но неуспях... др пътFiat Punto, 1,2 cc, 1997, но нищо не разбирам от автомобили
Коментар
-
Аз също съм нов, от 3 месеца имам браво и имам много да се уча още но колегите са много свесни и компетентни и ще ти отговорят ако могат на всички въпроси... Относно Пунтото, нали е италианка и то Фиатwith SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Добре,Добре!Много съм доволен,сбирките се възтановяват което много ме радват тия който са от по скоро не знаят но миналата година лятото групата с бравотата беше една от най редовните и най големите,а колкото до бройката мисля че и преди сме се събирали 13 коли но не повече.Иначе много ме е яд че не дойдох ама няма нищо де.Така ако искате като се постопли още малко и пак да се събираме сами някъде преди самата среща и след тва да ходимFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:Добре,Добре!Много съм доволен,сбирките се възтановяват което много ме радват тия който са от по скоро не знаят но миналата година лятото групата с бравотата беше една от най редовните и най големите,а колкото до бройката мисля че и преди сме се събирали 13 коли но не повече.Иначе много ме е яд че не дойдох ама няма нищо де.Така ако искате като се постопли още малко и пак да се събираме сами някъде преди самата среща и след тва да ходим
Коментар
-
theCOPS написа:Tqnkata написа:Добре,Добре!Много съм доволен,сбирките се възтановяват което много ме радват тия който са от по скоро не знаят но миналата година лятото групата с бравотата беше една от най редовните и най големите,а колкото до бройката мисля че и преди сме се събирали 13 коли но не повече.Иначе много ме е яд че не дойдох ама няма нищо де.Така ако искате като се постопли още малко и пак да се събираме сами някъде преди самата среща и след тва да ходимFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:theCOPS написа:Tqnkata написа:Добре,Добре!Много съм доволен,сбирките се възтановяват което много ме радват тия който са от по скоро не знаят но миналата година лятото групата с бравотата беше една от най редовните и най големите,а колкото до бройката мисля че и преди сме се събирали 13 коли но не повече.Иначе много ме е яд че не дойдох ама няма нищо де.Така ако искате като се постопли още малко и пак да се събираме сами някъде преди самата среща и след тва да ходим
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Еми, Тянка нали знаеш мястото къде ще е на срещата другия път, но то е само за бегачки, ..... демек САМО ФИАТ БРАВО!!!Час 17:30 ..... Мястото паркинга на Братската могила ....Събираме се до 18:00 и тръгваме заедно към стадионаFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:PB 5976 BC написа:Еми, Тянка нали знаеш мястото къде ще е на срещата другия път, но то е само за бегачки, ..... демек САМО ФИАТ БРАВО!!!Час 17:30 ..... Мястото паркинга на Братската могила ....Събираме се до 18:00 и тръгваме заедно към стадиона
Коментар
-
sUkI
но то е само за бегачки, ..... демек САМО ФИАТ БРАВО!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар