Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес твоя бравок засякох на бензиностанцията на ул.Родопи! Или греша, като се върнах те нямаше ,но пък си поговорих с другите момчета. Не си ли се качвал на бравото на JTD??? Даже е с чип и кефа е по-голям...така де ти тва го знаеш по -добре и от мен. Поздрави!!!
    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
    http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
      Днес твоя бравок засякох на бензиностанцията на ул.Родопи! Или греша, като се върнах те нямаше ,но пък си поговорих с другите момчета. Не си ли се качвал на бравото на JTD??? Даже е с чип и кефа е по-голям...така де ти тва го знаеш по -добре и от мен. Поздрави!!!
      Ааааа карал го e доста Jimy,скоро може да ти направя колата,ако искаш де!Чакам си Galletto-то и може да и сменим софта ако искаш!
      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Готов съм да си поговорим за ауди и Фиат утре на срещата... съжалявам за офтопика ама вчера се почерпих и нямаше как да не отразя впечатленията си Несмятам че с това моторче 1.4 фиатката ми се мъчи много, идеята като си я взех ми беше икономия и засега ми покрива критериите (9,5 газ градско с наклонности да пада още) Ай утре повече лаф имам свободно време след срещята до 20:30, желаещи за компания???
        with SGNote & HTC Wildfire 8G
        FIAT Bravo Club Plovdiv
        Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
        с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

darkcat2005 написа:
          Готов съм да си поговорим за ауди и Фиат утре на срещата... съжалявам за офтопика ама вчера се почерпих и нямаше как да не отразя впечатленията си Несмятам че с това моторче 1.4 фиатката ми се мъчи много, идеята като си я взех ми беше икономия и засега ми покрива критериите (9,5 газ градско с наклонности да пада още) Ай утре повече лаф имам свободно време след срещята до 20:30, желаещи за компания???
          ами моето браво е 1.6 16v 103hp и ми дава разход кам 10 на газ и то при ненормално каране :D
          ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

еее газари стига се фукаите някои хора сме с ГИ и под 12/100 градско не падаме с галене на гаста
            Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

секи си фали колата,а вечерта докат бях с 3 банана в колата и докат Зангара с Прелюда караше моето ХГТ,Демона нещо ми се напъва ама неможа да ни хване :D с 6 човека общо в Бравока :D Не изпозвай повече такива думи."Модераторски екип на fiat-bg.org"

Коментар

sUkI написа:
                секи си фали колата,а вечерта докат бях с 3 путки в колата и докат Зангара с Прелюда караше моето ХГТ,Демона нещо ми се напъва ама неможа да ни хване :D с 6 човека общо в Бравока :D
                Така ли наричаш жените
                "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Доста грубо
                  "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                  не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Jimy написа:
                    Карал съм го и то много, голям кеф ... сериозно Айде да не забравим днес на стадиона да направим малко лайка .... хахаххахаххБЕГАЧКИТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИЗЛЪСКАНИ, БЕЗ ЕДНА ПРАШИНКА ИНАЧЕ ЩЕ ИМА ГЛОБИ ...

Коментар

PB 5976 BC написа:
                      Jimy написа:
                      Карал съм го и то много, голям кеф ... сериозно Айде да не забравим днес на стадиона да направим малко лайка .... хахаххахаххБЕГАЧКИТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИЗЛЪСКАНИ, БЕЗ ЕДНА ПРАШИНКА ИНАЧЕ ЩЕ ИМА ГЛОБИ ...
                      добре ама и твоята да е такава иначе ще се глобяваме :D

Коментар

Съжалявам,че не можах да дойда,но имах неотложен ангажимент.Разказвайте как мина?
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Con Asistencia di Veloce

Коментар

И аз щях да идвам да ви досадя за първи път на срещите, но неуспях... др път
                          Fiat Punto, 1,2 cc, 1997, но нищо не разбирам от автомобили

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
                            Доста грубо

Коментар

Tqnkata написа:
                              Съжалявам,че не можах да дойда,но имах неотложен ангажимент.Разказвайте как мина?
                              13 бравока един до друг по късно или утре ще има снимки
                              Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

suki поне си признай 4е неможа да ми избягаш с 6 човека
                                запалиха двигателя и тогава той чу 4-римата да работят в перфектен синхрон, 1.6литровия 16клапанов Фиат Браво леко ръмжеше доволен от това че са го събудили

Коментар

Working...
                                X