Днес твоя бравок засякох на бензиностанцията на ул.Родопи! Или греша, като се върнах те нямаше ,но пък си поговорих с другите момчета. Не си ли се качвал на бравото на JTD??? Даже е с чип и кефа е по-голям...така де ти тва го знаеш по -добре и от мен. Поздрави!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
-
Jimy написа:Днес твоя бравок засякох на бензиностанцията на ул.Родопи! Или греша, като се върнах те нямаше ,но пък си поговорих с другите момчета. Не си ли се качвал на бравото на JTD??? Даже е с чип и кефа е по-голям...така де ти тва го знаеш по -добре и от мен. Поздрави!!!ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Готов съм да си поговорим за ауди и Фиат утре на срещата... съжалявам за офтопика ама вчера се почерпих и нямаше как да не отразя впечатленията си Несмятам че с това моторче 1.4 фиатката ми се мъчи много, идеята като си я взех ми беше икономия и засега ми покрива критериите (9,5 газ градско с наклонности да пада още) Ай утре повече лаф имам свободно време след срещята до 20:30, желаещи за компания???with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
darkcat2005 написа:Готов съм да си поговорим за ауди и Фиат утре на срещата... съжалявам за офтопика ама вчера се почерпих и нямаше как да не отразя впечатленията си Несмятам че с това моторче 1.4 фиатката ми се мъчи много, идеята като си я взех ми беше икономия и засега ми покрива критериите (9,5 газ градско с наклонности да пада още) Ай утре повече лаф имам свободно време след срещята до 20:30, желаещи за компания???ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858
Коментар
-
sUkI
секи си фали колата,а вечерта докат бях с 3 банана в колата и докат Зангара с Прелюда караше моето ХГТ,Демона нещо ми се напъва ама неможа да ни хване :D с 6 човека общо в Бравока :D Не изпозвай повече такива думи."Модераторски екип на fiat-bg.org"
Коментар
-
sUkI написа:секи си фали колата,а вечерта докат бях с 3 путки в колата и докат Зангара с Прелюда караше моето ХГТ,Демона нещо ми се напъва ама неможа да ни хване :D с 6 човека общо в Бравока :D"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
Jimy написа:Днес твоя бравок засякох на бензиностанцията на ул.Родопи! Или греша, като се върнах те нямаше ,но пък си поговорих с другите момчета. Не си ли се качвал на бравото на JTD??? Даже е с чип и кефа е по-голям...така де ти тва го знаеш по -добре и от мен. Поздрави!!!
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Jimy написа:Днес твоя бравок засякох на бензиностанцията на ул.Родопи! Или греша, като се върнах те нямаше ,но пък си поговорих с другите момчета. Не си ли се качвал на бравото на JTD??? Даже е с чип и кефа е по-голям...така де ти тва го знаеш по -добре и от мен. Поздрави!!!
Коментар
-
sUkI
Реклама
Collapse
Коментар