Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

кво праите бе неска да идвам л и ли да си седя в нас :D

Коментар

Аз реанимирах.Даже си измих колата и в 18:00 съм там

Коментар

sUkI написа:
        Аз реанимирах.Даже си измих колата и в 18:00 съм там
        значи ще се видим там

Коментар

как мина срещата колеги??? имаше ли тайфа...
          with SGNote & HTC Wildfire 8G
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
          с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

някой от форума с Bravo SX 1.6 - да е правил ластици около 20:00 в неделя , на булеварда в Тракия - до Мебелна къща -- малко преди да се излезе на Асеновградско?

Коментар

колеги много слабо беше тая неделя нз защо така но фиати имаше 10 коли но да се надявам че другата неделя ще е по-добре
              Fiat Bravo club plovdiv

Коментар

Другата седмица съм на линия и към фиатките на срещата ще се присъедини 1.4sx 12v ... PB1707BP
                FIAT Bravo Club Plovdiv

Коментар

darkcat2005 написа:
                  Другата седмица съм на линия и към фиатките на срещата ще се присъедини 1.4sx 12v ... PB1707BP
                  с моята или с твоята ще ходим другия път :D или наи-добре с 2-те

Коментар

С мойта или твоита няма значение, да се съберем е идеята!!! Колко фиатки със големите стикери преброих във Варна... защо не и в Пловдив да има, аз лично 1 стикер несъм видял тук и много се дразня за това, ако можем да направим нещо по въпроса както се казва Фиат на всеки километър :D да има
                    FIAT Bravo Club Plovdiv

Коментар

darkcat2005 написа:
                      С мойта или твоита няма значение, да се съберем е идеята!!! Колко фиатки със големите стикери преброих във Варна... защо не и в Пловдив да има, аз лично 1 стикер несъм видял тук и много се дразня за това, ако можем да направим нещо по въпроса както се казва Фиат на всеки километър :D да има
                      нали това се мъчим да направим :D

Коментар

Няма ли някой да се похвали с нови джанти ... а?Айде да не се скатава ... !

Коментар

PB 5976 BC написа:
                          Няма ли някой да се похвали с нови джанти ... а?Айде да не се скатава ... !
                          Скатава се май,а Ваньо!?
                          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Здравейте,Аз съм нов за форума, за Фиат и за автомобилите като цяло, но ще се радвам да дойда и аз на поне една такава среща, до колкото разбрах от една друга тема, сбирките се сътстоят на паркинга пред стадион Пловдив в 18:00 any given Sunday моля поправете ме ако греша.Благодаря ви предварително за гостоприемството!
                            Fiat Punto, 1,2 cc, 1997, но нищо не разбирам от автомобили

Коментар

scrolllock написа:
                              Здравейте,Аз съм нов за форума, за Фиат и за автомобилите като цяло, но ще се радвам да дойда и аз на поне една такава среща, до колкото разбрах от една друга тема, сбирките се сътстоят на паркинга пред стадион Пловдив в 18:00 any given Sunday моля поправете ме ако греша.Благодаря ви предварително за гостоприемството!
                              точнп така колега на паргинга на стадион пловдив всяка неделя в 6 следобед

Коментар

Ще се радвам да се запознаем и аз съм от 2 месеца с фиатката. Неделя ще се видим дай-боже заплата да взема и да си разкрася колицата...
                                FIAT Bravo Club Plovdiv

Коментар

Working...
                                X