Да много добре разбрах че часът се сменя по лятно време от 18:00 и така ще е по-добре да имам време да я поогледам за косури и неработещи дреболии които ме дразнят (примерно както си оправих задната чистачка и течноста стигаща до нея) даже и за 1 баня ще има време :D само дето докато се замъкна от Асеновград до срещята как пак ще я омацам...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
darkcat2005 написа:Да много добре разбрах че часът се сменя по лятно време от 18:00 и така ще е по-добре да имам време да я поогледам за косури и неработещи дреболии които ме дразнят (примерно както си оправих задната чистачка и течноста стигаща до нея) даже и за 1 баня ще има време :D само дето докато се замъкна от Асеновград до срещята как пак ще я омацам...Honda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
sUkI
J T D написа:Дано съм в състояние да отскоча до стадиона!
Коментар
-
darkcat2005 написа:Да много добре разбрах че часът се сменя по лятно време от 18:00 и така ще е по-добре да имам време да я поогледам за косури и неработещи дреболии които ме дразнят (примерно както си оправих задната чистачка и течноста стигаща до нея) даже и за 1 баня ще има време :D само дето докато се замъкна от Асеновград до срещята как пак ще я омацам...FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
BUH написа:dzvqroto-qnisZ написа:Хейййй майнички много сте несириозни Никой не дойде на срещата на Цигов Чарк"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар