Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да много добре разбрах че часът се сменя по лятно време от 18:00 и така ще е по-добре да имам време да я поогледам за косури и неработещи дреболии които ме дразнят (примерно както си оправих задната чистачка и течноста стигаща до нея) даже и за 1 баня ще има време :D само дето докато се замъкна от Асеновград до срещята как пак ще я омацам...
    with SGNote & HTC Wildfire 8G
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
    с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

darkcat2005 написа:
      Да много добре разбрах че часът се сменя по лятно време от 18:00 и така ще е по-добре да имам време да я поогледам за косури и неработещи дреболии които ме дразнят (примерно както си оправих задната чистачка и течноста стигаща до нея) даже и за 1 баня ще има време :D само дето докато се замъкна от Асеновград до срещята как пак ще я омацам...
      имаго и тоя момент с оклепването нема как :D
      Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Дано съм в състояние да отскоча до стадиона!
        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

JTD теб ще те чака колегата да те пита за дизеларката му
          with SGNote & HTC Wildfire 8G
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
          с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

J T D написа:
            Ай пак да се одрежем в Фамозо Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38

Коментар

darkcat2005 написа:
              карай с 20 кът гързарити
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Con Asistencia di Veloce

Коментар

sUkI написа:
                J T D написа:
                Ай пак да се одрежем в Фамозо Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
                Може и така да стане!
                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

darkcat2005 написа:
                  JTD теб ще те чака колегата да те пита за дизеларката му
                  Знам,ще му помогнем някак си!
                  ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

здравейте пичове как сте бях на една среща в плд.миналата неделя даже някои си не беше и качил на снимчици

Коментар

BUH написа:
                      dzvqroto-qnisZ написа:
                      Хейййй майнички много сте несириозни Никой не дойде на срещата на Цигов Чарк
                      аз пак нещо несам разбрал
                      Разглеждай по хубавичко темичките или ще продложа за следващата среща специално на пловдивчани да се пусне по едно лс :D :D
                      "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                      не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

е то сега в беделя нали има някаква среща пак на стадиона

Коментар

theCOPS написа:
                          е то сега в беделя нали има някаква среща пак на стадиона
                          Аз говоря за общата среща на форума,която беше на 27 28 март (от филебето освен мен нямаше никои )
                          "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                          не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Отдавна се каня пак да дойда на ежеседмичната среща, но все пусто време не остава. Единствения път като отидох, само аз бях с Фиат и добре че Jimy се появи за малко, че да ми стане малко по-интересно.

Коментар

аз като гледам то и без тва се сабират повече ланчии отколко то фиати

Коментар

май не сме от наи-сериозните :D

Коментар

Working...
                                X